Nieuwsbrief week 12
Nh1816 tevreden met uitspraak arbiter
Een pannetje frituurvet leidde op 2 maart 2018 op Texel tot een brand waarbij vijf huizen verwoest werden. De heer Trap, verzekerde bij Nh1816, woonde in één van de huizen en hij verhuurde in een ander gebouw het appartement waar de brand ontstond.
Lees verder
Steun voor collectieve schadevergoedingsactie
De Eerste Kamer heeft vandaag ingestemd met een wetsvoorstel van minister Dekker (voor Rechtsbescherming) waardoor burgers en bedrijven die massaal schade lijden voortaan samen naar de rechter kunnen stappen om hun schade vergoed te krijgen.
Lees verder
NIEUW Leergang Verkeersaansprakelijkheid & De letselschaderegeling
Studiecentrum Kerckebosch start op 23 mei de 2-daagse leergang Verkeersaansprakelijkheid (hoe is het inhoudelijk geregeld?) & De letselschaderegeling (hoe pak je de zaak aan?). Een combinatie van twee bijeenkomsten en twee online cursusmodules. De leergang biedt een verdieping op het vakgebied Letselschade en verkeer. Beide dagen zijn tevens los te volgen. Accreditatie NOVA / NIVRE.
Lees verder
Stichting IMN heeft systeem laten ontwikkelen voor elektronische detectie van ongevallen
Sinds februari van dit jaar worden sommige ongevallen op snelwegen ontdekt door de computer in plaats van het menselijk oog. Het softwarebedrijf SIMON in Eindhoven heeft in opdracht van de Stichting IMN een systeem ontwikkeld voor de elektronische detectie van ongevallen ("EDO").
Lees verder
Uitbreidingen bij BosBoon Expertise
Het team van BosBoon Expertise is uitgebreid met 5 experts; 2 technische experts, 2 letselschade experts en een transport expert.
Lees verder
BL&G opent filiaal Noord in Groningen
Samen met partners, advocaten, verzekeraars, arbeidsdeskundigen, belangenbehartigers, klanten, collega’s en familie opende letselschadebureau JBL&G uit Amsterdam vrijdag zijn tweede filiaal in Groningen. Het nieuwe kantoor, gevestigd in industrieel erfgoed aan de Peizerweg, biedt plaats aan drie juristen, een teamleider, een juridisch medewerker en het secretariaat.
Lees verder
Inbraakmonitor: inbraken in Limburg
In Limburg is er in januari en februari van dit jaar al 564 keer ingebroken. Het aantal inbraken is dit jaar toegenomen met 13% ten opzichte van dezelfde periode in 2018. Toen vonden er 499 inbraken plaats. Inbrekers hebben dit jaar in in elke Limburgse gemeente toegeslagen, maar zij doen dit het vaakst in Heerlen. Van alle Limburgse inbraken, gebeurt 11,9% in deze stad.
Lees verder
De energietransitie is in volle gang
De energietransitie, de overgang van het gebruik van fossiele naar duurzame energiebronnen, is in volle gang. Helaas wordt er nog te weinig nagedacht over de gevolgen voor de veiligheid. “Schakel onze expertise op tijd in, zodat wij kunnen meedenken. De brandweer kan niet alles achteraf oplossen.” Die oproep werd gedaan tijdens de jaarlijkse Incidentonderzoeksdag in Arnhem.
Lees verder
Snap-on Tools Benelux introduceert de Pro Spot Pro Pull
Snap-on Tools Benelux introduceert de Pro Spot Pro Pull. De Pro Pull is gepatenteerde equipment waarmee eenvoudig, snel en nauwkeurig kleine deuken en pitten uitgedeukt kunnen worden.
Lees verder
Schrijf nu in voor het SCHADE golftoernooi
Op vrijdag 14 juni wordt het SCHADE golftoernooi georganiseerd. In een informele en sportieve ambiance worden er 18 holes gespeeld op een schitterende baan in Noord Brabant.
Lees verder
SCHADE-EXPERT - PROVINCIE ZEELAND
DEKRA Claims and Expertise B.V. is een vooraanstaande speler op de Nederlandse verzekeringsmarkt. Wij zijn in omvang de tweede schade-expertise organisatie in Nederland met ca. 550 medewerkers en verschillende afdelingen waaronder DEKRA Experts. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers staan borg voor vakkundigheid, service, klantgerichtheid en kwaliteit. Het merendeel van onze experts is ingeschreven in het NIVRE-register. DEKRA Claims and Expertise B.V. maakt deel uit van het wereldwijd opererende Duitse DEKRA concern met ruim 44.000 medewerkers. Het hoofdkantoor van DEKRA Experts is gevestigd in Capelle aan den IJssel.
Lees verder
Copyright 2022 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716