Nieuwsoverzicht week 11
Univé Zuid-Nederland herziet winkellandschap
Univé Zuid-Nederland herziet het winkellandschap in haar regio. Met een herverdeling van haar winkels in het werkgebied brengt de coöperatie het aantal winkels vanaf 29 maart 2019 terug van 21 naar zestien, terwijl het aantal adviseurs dat bij de leden thuiskomt wordt uitgebreid van twee naar zes.
Lees verder
Derde editie van het Dutch Removal Claim Event
Op 14 maart werd de derde editie van het Dutch Removal Claim Event gehouden in het Steigenberger hotel op de luchthaven Schiphol. Het idee voor dit event is ontstaan tijdens het bijwonen van een congres in 2016 van de Claims Prevention and Procedure Council (CPPC) waar verhuizers, claimbehandelaars en reparatiebedrijven samenkomen met het doel kennis en kunde met elkaar te delen, processen te standaardiseren en uiteraard te netwerken.
Lees verder
Brexit-vermoeidheid
Momenteel lijdt men aan Brexit-vermoeidheid. In deze onzekere tijden heeft Van Ameyde problemen en onvoorziene gebeurtenissen geïdentificeerd die voortkomen uit het onbekende resultaat van de Brexit-onderhandelingen tussen de EU en de Britse regering.
Lees verder
Een vijfde inbraakslachtoffers krijgt opnieuw bezoek van inbrekers
Ruim een vijfde van de slachtoffers van woninginbraak kreeg binnen een jaar te maken met een nieuwe inbraak. Ruim drie kwart van de slachtoffers kreeg één keer te maken met (poging tot) woninginbraak, 15 procent twee keer en 7 procent drie keer of vaker. Dat blijkt uit nieuwe analyses van het CBS in de Veiligheidsmonitor 2017.
Lees verder
Resultaat voor belasting Achmea stijgt naar 566 miljoen euro
Het resultaat voor belasting Achmea stijgt naar 566 miljoen euro. De goede resultaten over 2018 geven Achmea vertrouwen dat ze de ambities ook in de toekomst gaan realiseren.
Lees verder
Gouden Oor Erkenning voor NV schade
NV Schadeverzekering Metaal en Technische Bedrijfstakken (hierna NV schade) heeft de Gouden Oor Erkenning niveau 1 behaald. Daarmee toont NV schade aan dat ze goed luistert naar haar klanten en echt wil weten wat er bij klanten leeft.
Lees verder
Grootste risico op een overval in Schiedam
De Telegraaf heeft een 9 minuten durende video in de rubriek 'De gevaarlijkste plekken van Nederland' gewijd aan het risico op een overval. Een top vijf wordt genoemd, met op nummer 5 Rotterdam, op 4 Capelle aan den IJssel, op 3 Amsterdam, op 2 Vlaardingen, en op nummer 1 Schiedam.
Lees verder
NN Group publiceerde 2018 jaarverslag
NN Group heeft vandaag haar Jaarverslag 2018 gepubliceerd, een geïntegreerde evaluatie van de prestaties van de onderneming, bestaande uit het Jaaroverzicht en het Financieel Verslag.
Lees verder
Het imago van fraudebeheersing
Fraudebestrijding doe je samen als hele organisatie. Hierbij is een goed intern imago voor antifraude van essentieel belang. Maar hoe kijkt een gemiddelde organisatie aan tegen fraudebestrijding? Waar loop je in de praktijk tegen aan? Deze interactieve sessie over fraudebeleid en bewustzijn is een van de programma onderdelen van het Jaarcongres Verzekeringsfraude op 6 juni aanstaande.
Lees verder
Paul Westerik terug naar a.s.r. verzekeringen
Per 18 maart keert Paul Westerik weer terug bij zijn oude werkgever a.s.r. in de functie van claimsmanager. Westerik heeft vanaf december 2018 gewerkt bij de Hanselman Groep, waar zijn carrière ooit is begonnen als junior schade expert.
Lees verder
Copyright 2022 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716