Nieuwsoverzicht week 10
Vertrek Chris Oomen bij DSW
Na meer dan 40 jaar bij DSW werkzaam te zijn geweest, stopt Chris Oomen, naar eigen zeggen onder druk van DNB, per 1 juni 2019 als voorzitter van de Raad van Bestuur. Chris Oomen is sinds 1987 bestuursvoorzitter van DSW.
Lees verder
Inbrekers vaker actief in duurdere buurten
Duurdere woningen en buurten zijn naar verhouding vaak doelwit van inbrekers. Daarnaast blijkt dat ze ook vaker toeslaan in verstedelijkte gebieden. In buurten waar inwoners in sociaal opzicht veel onderlinge banden hebben, zijn inbrekers minder vaak actief. Dat blijkt uit nieuwe analyses van de Veiligheidsmonitor 2017 door het CBS.
Lees verder
Achmea sluit als eerste Nederlandse verzekeraar duurzame kredietfaciliteit af
Achmea heeft met succes een gecommitteerde multi-currency kredietfaciliteit afgesloten met een duurzaam karakter. De faciliteit heeft een omvang van 1 miljard euro en is afgesloten met een syndicaat van twaalf internationale banken.
Lees verder
Goede opkomst maandelijkse borrel Kennedy van der Laan bij VNAB
Afgelopen maandag (4 maart 2019) vond de maandelijkse VNAB beursborrel plaats. Dit keer werd de borrel georganiseerd door Kennedy Van der Laan. Hoewel een deel van de markt zich ‘beneden de rivieren’ vermaakte met carnaval, was er een goede opkomst en dito sfeer. Het was dan ook een geslaagde borrel.
Lees verder
Seminar calamiteitenzorg voor verzekeringsexperts
Als verzekeringsprofessional heeft u er dikwijls mee te maken: calamiteiten binnen musea, instellingen of bij personen. Wilt u uw kennis bijspijkeren over dit onderwerp en ervaringen uitwisselen met vakgenoten?
Lees verder
Poliskraker ontwikkelt module CAO-kenmerken in samenwerking met Enkwest
In samenwerking met Enkwest Opleiding & Advies B.V. biedt poliskraker.nl vanaf maart 2019 de module CAO-kenmerken voor de adviseur schade- en inkomensverzekeringen.
Lees verder
Insurancecycletour dit jaar op 24 mei
Op 24 mei kunt u met collega's en vrienden weer deelnemen aan de insurancecycletour 2019, een prachtige fietstoertocht door de Bollenstreek.
Lees verder
VIVAT boekt sterke prestaties in 2018
In 2018 boekte VIVAT grote vooruitgang op zijn strategische agenda. VIVAT heeft het premie-inkomen kunnen laten groeien in de aandachtsgebieden (pensioenen en schade) de kostenbasis ook nog eens 4% kunnen verlagen en de beleggingsportefeuille kunnen optimaliseren.
Lees verder
Aon overweegt mogelijk een bod tegen rivaliserende Willis Towers Watson
Aon overweegt mogelijk een bod tegen rivaliserende Willis Towers Watson, dit is een deal die mogelijk een verzekeringsmakelaar creëert met meer dan 19 miljard dollar aan jaaromzet.
Lees verder
Eric van Zuthem per 1 april 2019 benoemd tot directeur van BAM International
De Raad van Bestuur van Koninklijke BAM Groep heeft ir. Eric van Zuthem per 1 april 2019 benoemd tot directeur van BAM International Van Zuthem (50) is momenteel bij BAM International regiodirecteur voor Noord-Amerika en Afrika. Per 1 juni 2019 volgt hij de heer G.K. Mazloumian op als directievoorzitter van BAM International in verband met diens pensionering per eind juni 2019.
Lees verder
Een strandhuisje of strandpaviljoen ongewoon goed verzekerd
De wind waait nog over de Nederlandse stranden echter worden de strandhuisjes en strandpaviljoens alweer opgebouwd. Het lijkt nu nog ver weg maar voor de liefhebbers van het ultieme strandgevoel kan het niet vroeg genoeg beginnen.
Lees verder
SCHADE GOLFTOERNOOI OP VRIJDAG 14 JUNI
Op vrijdag 14 juni wordt het SCHADE golftoernooi georganiseerd. In een informele en sportieve ambiance worden er 18 holes gespeeld op een schitterende baan in Noord Brabant. Je kunt je nog inschrijven.
Lees verder
Copyright 2022 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716