Nieuwsbrief week 10
Ook bij asbestbranden een rol voor Salvage
Stichting Salvage, de organisatie die na een calamiteit namens de Nederlandse brandverzekeraars optreedt, persoonlijke hulp biedt en de schade beperkt, krijgt met ingang van 1 maart 2019 ook bij asbestbranden een coördinerende rol. Na de succesvolle pilot ‘Samen doorpakken!’ is deze werkwijze nu definitief.
Lees verder
Een strandhuisje of strandpaviljoen ongewoon goed verzekerd
De wind waait nog over de Nederlandse stranden echter worden de strandhuisjes en strandpaviljoens alweer opgebouwd. Het lijkt nu nog ver weg maar voor de liefhebbers van het ultieme strandgevoel kan het niet vroeg genoeg beginnen. Overweegt je klant een strandhuisje of strandpaviljoen in Nederland te kopen? Met de OOM Combinatiepolis verzeker je het. Tegen brand, storm, diefstal en vandalisme. Zo kan je klant volop genieten en het ook weer met een gerust gevoel achterlaten. Meer weten?
Lees verder
Randstad Personenschade opent nieuwe vestiging in Arnhem
Het interculturele letselschadebureau Randstad Personenschade breidt het aantal Nederlandse vestigingen uit met een achtste vestiging in Arnhem.
Lees verder
Nieuwe ontwikkelingen maken kassen brandveiliger
Brand op een glastuinbouwbedrijf is een vreselijk scenario voor iedere ondernemer. Steeds meer innovatieve producten dragen bij aan de brandveiligheid van een kas. Interpolis omarmt deze ontwikkelingen en levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling hiervan.
Lees verder
Natasja den Otter per 1 mei naar BELFOR Nederland
Natasja den Otter (28) zal per 1 mei het sales team van BELFOR komen versterken in de functie van accountmanager. Natasja heeft twee jaar gewerkt bij Schouten Zekerheid in de functie van schadespecialist en daarvoor als schadebehandelaar bij Broadspire onderdeel van Crawford & Company waar zij ook nog twee jaar heeft gewerkt.
Lees verder
BAM verkoopt Belgische telecomdochter aan ESAS Groep
BAM Infra Nederland bv heeft de Belgische dochteronderneming BAM Infratechniek bvba, gevestigd in Schoten, verkocht aan Teletronika NV te Wuustwezel. Teletronika NV maakt deel uit van ESAS Groep.
Lees verder
David de Greef naar Allianz Global Corporate & Specialty
David de Greef maakt de overstap naar Allianz Global Corporate & Specialty (AGCS) als Financial Lines Manager Benelux.
Lees verder
Wanneer kan je het best een incassobureau inschakelen?
Een wanbetaler kan je zaak ernstige schade toebrengen. Schade waarvan de schuldenaar zich niet steeds bewust is, maar waarvan jij wel lange tijd de gevolgen kan dragen. Jij hebt immers kosten gemaakt maar kan ze niet recupereren doordat je klant niet betaald, een verliespost dus die we graag willen vermijden. Een wanbetaler is niets steeds van slechte wil, het kan ook zijn dat hij of zij geconfronteerd wordt met omstandigheden die een onmiddellijke betaling van je factuur moeilijk maken.
Lees verder
Copyright 2022 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716