Nieuwsoverzicht week 09
Aegon kiest voor ARAG als nieuwe samenwerkingspartner
Rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener ARAG neemt vanaf het derde kwartaal de rechtsbijstandportefeuille, 65.000 polissen, van Aegon over van SRK. Daarmee kiest Aegon voor een nieuwe partner voor juridisch advies en hulp voor haar klanten.
Lees verder
Geen doorgang voor Mijnverzekeringenopeenrij.nl
Mijnverzekeringenopeenrij.nl zal niet doorontwikkeld worden naar een volledige service. Dat heeft de Stichting De Poliskluis, verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de website, in af-stemming met de deelnemende verzekeraars besloten.
Lees verder
Per 1 maart 2019 treedt Inge Sanders in dienst bij Andriessen Expertise
Per 1 maart treedt mr. I.M. Sanders in dienst bij Andriessen Expertise. Bij Andriessen Expertise gaat zij zich meer met de inhoudelijke afwikkeling van personenschade bezighouden en zal zij betrokken zijn bij nieuwe projecten.
Lees verder
Nieuwe wet versterkt bestrijding computercriminaliteit
De wet Computercriminaliteit III treedt per 1 maart 2019 in werking. Justitie en politie krijgen nieuwe bevoegdheden om computercriminaliteit beter te bestrijden.
Lees verder
Marcel van Dijk de nieuwe directeur Business Development bij Van Ameyde Group
Per 1 maart is Marcel van Dijk de nieuwe directeur Business Development bij Van Ameyde Group. Marcel heeft van augustus 2013 tot november 2018 bij CED gewerkt als Strategy Director en de laatste vier jaar als Commercial Director.
Lees verder
Aantal faillissementen stijgt voor het eerst in tien jaar
Het aantal faillissementen in de ontwikkelde markten stijgt in 2019 voor het eerst in tien jaar. Hoewel de internationale economie vorig jaar de grootste groeispurt sinds 2011 maakte, tekenden zich ook de eerste signalen van een verslechtering af.
Lees verder
Bas van de Ven Business Manager Nederland voor de schadehersteltak bij Axalta
Met ingang van 1 maart aanstaande neemt Bas van de Ven, als Business Manager Axalta Nederland, de dagelijkse leiding op zich over de schadehersteltak. Als Business Manager Axalta Nederland wordt Bas verantwoordelijk voor de organisatie en de groei van de merken Cromax®, Spies Hecker, Standox en Syrox en het non-paint en equipment assortiment op de Nederlandse markt.
Lees verder
Audascan 360 biedt meer voertuiginformatie voor verzekeraars en volmachten
Software- en databedrijf Solera Nederland introduceert de nieuwste versie van Audascan, de informatiebron van voertuiginformatie voor verzekeraars en volmachten.
Lees verder
Zwembad De Boetzelaer in Monster volledig afgebrand
Het gebouw van zwembad De Boetzelaer in Monster is volledig afgebrand. De eerste melding kwam gisteravond even na 22.30 uur bij de brandweer binnen. Er werd direct groot materieel ingezet. Iets na 23.30 uur stond het hele gebouw in brand. Alle inspanningen waren er vervolgens op gericht omliggende gebouwen te beschermen.
Lees verder
Nederlandse staat verwerft 14 procent aandelen in holding Air France-KLM
De Nederlandse staat heeft woensdag 27 februari 2019 een belang van 14,0% in de holding Air France-KLM verworven. Het kopen van aandelen Air France-KLM is gestopt. De aankoop van het aandelenpakket in de holding Air France-KLM komt uit op een totaalbedrag van 744 miljoen euro.
Lees verder
De treurige puinhoop na de brand
Dinsdagavond is op het bedrijventerrein Nieuw-Mathenesse in Schiedam brand uitgebroken. Woensdagochtend was te zien hoe groot de schade daadwerkelijk is van de brand. De politie en brandweer zijn op het ogenblik druk bezig om de oorzaak van deze grote brand te achterhalen.
Lees verder
Brancheregister brengt de schademarkt in beeld
In ons brancheregister vindt u alle bedrijven die er toe doen in de schademarkt. Deze week EELSING EXPERTISES & TAXATIES te IJMUIDEN in beeld.
Lees verder
Copyright 2022 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716