Nieuwsbrief week 51
SCIOS voert verplichte periodieke toetsing van inspecteurs en onderhoudsmonteurs in
Tijdens het Inspectiecongres op 15 november jl. heeft Stichting SCIOS aangegeven de uitvoering van examens te willen professionaliseren. Daarvoor zal medio 2019 het examensysteem worden uitgebreid voor alle scopes. Dat is ook het moment waarop de periodieke toetsing van inspecteurs en onderhoudsmonteurs zal worden ingevoerd.
Lees verder
Nieuwe commercieel directeur Léons, Dov Rychter
M.N. Léons B.V. heeft bekend gemaakt dat de heer Dov Rychter (RMIA) per 1 januari 2019 wordt benoemd tot commercieel directeur. Léons, partner van Brokerslink, is één van de grotere onafhankelijke Register Makelaars in Assurantiën in Nederland en richt zich op complexe zaken, vaak met een internationaal karakter.
Lees verder
Achmea en bonden bereiken resultaat over nieuwe cao
Achmea en de vakbonden hebben een resultaat bereikt over een nieuwe eenjarige cao, die geldt voor circa 12.000 medewerkers. Zij krijgen per 1 januari 2019 een structurele loonsverhoging van 2,25%.
Lees verder
Economische groei normaliseert
De hoogconjunctuur houdt aan, maar de groei van de Nederlandse economie loopt de komende jaren wat terug. Voor 2018 wordt een groei van het bruto binnenlands product (bbp) geraamd van 2,5%, gevolgd door 1,7% in 2019 en 2020.
Lees verder
Op wintersport met de auto?
De kerstvakantie staat voor de deur en veel sneeuwliefhebbers staan te popelen om op wintersport te gaan. De meeste vakantiegangers zullen hiervoor de auto pakken. Mogelijk met dashcam, want steeds meer bestuurders maken hier gebruik van.
Lees verder
EIOPA publiceert resultaten stresstest Europese verzekeraars
EIOPA, de Europese toezichthouder op verzekeraars en pensioenfondsen, heeft vandaag de resultaten gepubliceerd van een eerder dit jaar gehouden stresstest onder 42 Europese verzekeraars. Daaronder bevonden zich de Nederlandse concerns Aegon, NN Group en Achmea, terwijl daarnaast op verzoek van DNB ook verzekeraars a.s.r. en Vivat deelnamen.
Lees verder
Bijna 125% meer kans op inbraak tijdens Kerst en jaarwisseling
Tijdens de kerstdagen, oudjaarsdag en nieuwjaarsdag, is er sprake van een verhoogd inbraakrisico van 124% ten opzichte van andere dagen in het jaar. Dit blijkt uit onderzoek van het Inboedelverzekering Informatie Centrum (IIC), dat politiedata van de afgelopen vijf jaar onderzocht, inclusief inbraakcijfers van 2018 tot en met de maand november.
Lees verder
Wij wensen u fijne feestdagen en een gezond en succesvol 2019
Redactie en uitgever van SCHADE magazine wensen u bijzonder prettige feestdagen, een veilige jaarwisseling en een gezond en voorspoedig 2019.
Lees verder
Copyright 2020 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716