Nieuwsoverzicht week 50
NARIM University is het thema op NARIM Congres 2019
Het Congres in 2019 vindt plaats op donderdag 23 mei in het Willem Burgerkwartier in De Doelen te Rotterdam. Thema: NARIM University. Voorafgaand aan het congres is er op woensdagavond 22 mei, ook in Rotterdam, een diner voor de NARIM leden en maximaal twee vertegenwoordigers per sponsor. Tijdens dat diner treedt een interessante spreker op en is er voldoende mogelijkheid voor contact tussen sponsoren en NARIM leden.
Lees verder
Flinke groei schade-opnames
De Tijdelijke Commissie Mijnbouwschade Groningen (TCMG) nam in de afgelopen week 204 besluiten over schademeldingen. Er werd daarmee in totaal meer dan 7 miljoen euro aan schadevergoeding toegekend. Er werden ruim 500 schade-opnames gedaan en er kwamen 107 nieuwe schademeldingen binnen.
Lees verder
Grote brand bij autobedrijf in Veldhoven
Bij autobedrijf Buhne Auto’s op industrieterrein De Run in Veldhoven is rond 20.30 uur donderdagavond een grote brand uitgebroken. Er staat een loods van zeven bij vijftien meter volledig in brand.
Lees verder
Werkgever aansprakelijk voor bedrijfsongeval dat niemand heeft gezien
De werknemer stelt dat hem een bedrijfsongeval is overkomen waarbij hij zijn pols heeft bezeerd. De werkgever betwist dat het letsel is ontstaan op het werk.
Lees verder
Eén op de vijf ANWB-leden laat fiets thuis
Eén op de vijf ANWB-leden laat de fiets wel eens thuis staan uit angst dat deze wordt gestolen. Dat gebeurt vooral bij fietsen die duurder zijn dan €1.000,- Steeds meer ANWB-leden beschikken over een e-bike; in 2018 heeft zo’n 29 % een elektrische fiets. In 2013 was dat nog slechts 9 %.
Lees verder
Brand en explosie veroorzaken de grootste schades volgens onderzoek Allianz
In de komende jaren zullen cyberrisico’s en de invloed van nieuwe technologieën een steeds grotere invloed krijgen op industriële schades. Toch blijven volgens het laatste onderzoek van Allianz Global Corporate & Specialty (AGCS) brand en explosie de grootste claims veroorzaken voor verzekeraars en hun verzekerden.
Lees verder
Collectiviteitsvoordeel door samenwerking met RISK voor particuliere verzekeringen
Collectiviteitsvoordeel voor MVGM woninghuurders en VvE leden door samenwerking met RISK voor particuliere verzekeringen.
Lees verder
Aandacht voor gevaar vuurwerk blijft onverminderd nodig
De viering van Oud en Nieuw zorgt traditioneel voor teveel letsel, schade en overlast. Achmea schaarde zich in 2016 als eerste en tot nu toe enige verzekeraar achter het Nationaal Vuurwerkmanifest. Twee jaar later steunt Achmea nog steeds de brede maatschappelijke oproep om vuurwerk alleen te laten afsteken door professionals.
Lees verder
Copyright 2020 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716