Nieuwsbrief week 50
Aantal verkeersclaims gedaald, schadelast neemt toe
Het aantal verkeersclaims naar aanleiding van een aanrijding is in 2017 met achttien procent gedaald. De schadelast is daarentegen afgelopen jaar met zeven procent toegenomen. Verzekeraars zien van 2014 tot en met 2017 een stijging van 25 procent aan schadelast. Dat blijkt uit de nieuwste Risicomonitor Verkeer van het Verbond van Verzekeraars.
Lees verder
Economische bedrijvigheid stuwt verkoop van bestelauto’s en aanhangwagens
Uit een analyse van BOVAG blijkt dat dit jaar tot en met november reeds meer nieuwe bestelwagens zijn geregistreerd dan in heel 2017. Daarnaast groeide de afzet van nieuwe aanhangwagens met 7 procent ten opzichte van de eerste elf maanden vorig jaar. De aanhoudende economische groei in Nederland zorgt ervoor dat ondernemers investeren in nieuw materieel.
Lees verder
Gewond door turbulentie: actuele weersinformatie noodzakelijk
Dat onverwachte turbulentie verstrekkende gevolgen kan hebben, blijkt uit het onderzoek naar een ongeval waarbij drie stewardessen van Transavia zwaargewond raakten. Door een vroege vluchtvoorbereiding waren de piloten niet voorzien van de meest actuele weersinformatie voor de vlucht later op dag. Zij werden gedurende de dag ook niet geïnformeerd over de waarschuwingen voor mogelijk gevaarlijke weersomstandigheden.
Lees verder
Collectiviteitsvoordeel door samenwerking met RISK voor particuliere verzekeringen
Collectiviteitsvoordeel voor MVGM woninghuurders en VvE leden door samenwerking met RISK voor particuliere verzekeringen.
Lees verder
Sfeervolle middag bij VanderWal&Joosten
Op zaterdag 8 december 2018 vond voor de 6e keer het traditionele “Sfeervol Bomen” van Expertisebureau Vanderwal&Joosten BV plaats in de geheel vernieuwde locatie te Nieuwegein. Ook nu weer konden relaties met partner en kinderen kennismaken met de collega’s en partners van het expertisebureau.
Lees verder
Tieners grotere kans op ongelukken en ongevallen dan volwassenen
Tieners lopen een grotere kans op ongelukken en ongevallen dan volwassenen. Ze nemen meer risico en zijn zich minder bewust van eventuele gevolgen. Afleiding in het verkeer speelt een belangrijke rol bij fietsongelukken onder deze groep, zo blijkt uit onderzoek van VeiligheidNL.
Lees verder
Productie industrie ruim 3 procent hoger in oktober
De gemiddelde dagproductie van de Nederlandse industrie was in oktober 3,4 procent hoger dan in oktober 2017, maakt het CBS bekend. De stijging is iets groter dan in september. De productie van de transportmiddelenindustrie groeide het sterkst.
Lees verder
SCHADE EXPERT BRAND/VARIA (INBOEDEL, INVENTARISSEN, KLEIN OPSTAL)
Nederlof en Partner b.v. is een landelijk opererend expertisebureau. In opdracht van verzekeraars stellen wij brand/varia en automotive schades vast. Vanwege groei zoeken wij op korte termijn een schade-expert.
Lees verder
Copyright 2020 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716