Nieuwsoverzicht week 49
Adfiz viert 110 jarig jubileum tijdens Nieuwjaarsbijeenkomst
Op 10 januari wordt niet alleen het verzekeringsbranchejaar ingeluid maar wordt er ook terug- én vooruit geblikt op 110 jaar inzet en belangenbehartiging door Adfiz.
Lees verder
Rode kaart lijkt garantie voor verlies rechtszaak aansprakelijkheid
Voetballers die in competitieverband een rode kaart krijgen na een incorrecte tackle, worden sinds Kokmeijer altijd aansprakelijk gesteld als het tot een rechtszaak komt.
Lees verder
Advocatenkantoor Kennedy van der Laan verwisselt van locatie in Amsterdam
Per 17 december verhuist Advocatenkantoor Kennedy van de Laan naar een nieuwe locatie in Amsterdam.
Lees verder
Maatschappelijke waarde van werk steeds belangrijker
Doet mijn werk ertoe? Is het betekenisvol? Voegt het echt waarde toe? Deze vragen worden steeds belangrijker. Dat is een van de belangrijkste uitkomsten van Kamergesprekken met wetenschappers en bestuurders van de BV Nederland. Dit blijkt uit het boek “De Waarde van Werk”, dat Achmea vandaag in Amsterdam presenteert.
Lees verder
Zonder kentekenbewijs deel III geen dekking voor gestolen auto
Vanwege de diefstal van haar auto doet een consument beroep op haar autoverzekering. HEMA Verzekeringen wijst de schadeclaim af omdat de consument het kentekenbewijs deel III niet kan overleggen. De Geschillencommissie van Kifid concludeert dat deze afwijzing terecht is, zo blijkt uit de vandaag gepubliceede uitspraak.
Lees verder
Aansprakelijk voelen is anders dan aansprakelijk zijn
Na een gezichtsbehandeling blijft een consument met de schouderriem van haar tas haken achter een apparaat met lampen in de behandelkamer. Een van de lampen valt kapot op de grond. Het huidinstituut stelt de consument aansprakelijk voor de schade.
Lees verder
Schorsing voertuig voor meerdere jaren mogelijk
Met ingang van 3 januari 2019 kunnen voertuigbezitters hun voertuig ook voor een periode van twee of drie jaar schorsen. De schorsing hoeft dan niet meer ieder jaar te worden verlengd.
Lees verder
Jaarcongres funderingsproblematiek in Gouda
Op donderdag 31 januari wordt het jaarcongres funderingsproblematiek in het Oude Stadhuys in Gouda georganiseerd door Kennis Centrum Aanpak Funderingsproblematiek (KCAF) en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).
Lees verder
Rijk, provincies, gemeenten en partners presenteren plan voor veilig verkeer
Er komen landelijke expertteams die samen met gemeenten en provincies de risico's voor de lokale verkeersveiligheid gaan aanpakken. Ook wordt er een kenniscentrum opgezet om de verschillende wegbeheerders te helpen bij het in kaart brengen van de risico's op hun wegen. Dat schrijft minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat mede namens minister Ferd Grapperhaus van Justitie en Veiligheid aan de Tweede Kamer.
Lees verder
Samenwerkingsovereenkomst voor Lightyear
Lex Hoefsloot, CEO van Lightyear en Joost Baan, Associate Partner van Heiwegen Consultancy ondertekenden vandaag het contract tijdens de Supplier day van AutomotiveNL.
Lees verder
Verwachte impact Amerikaanse invoerheffingen voor staal- en metaalindustrie blijft voorlopig uit
De impact van de Amerikaanse invoerheffingen op de internationale staal- en metaalindustrie blijft vooralsnog beperkt. Zo zijn de prijzen voor staal en aluminium nauwelijks geraakt door de hogere tarieven. In 2017 en in de eerste helft van 2018 herstelde de staal- en metaalsector zich op de meeste markten. In 2018 was zelfs sprake van een stijging van de staalprijzen.
Lees verder
Brancheregister brengt de schademarkt in beeld
In ons brancheregister vindt u alle bedrijven die er toe doen in de schademarkt. Deze week COOLEN EXPERTISE te 's-HERTOGENBOSCH in beeld.
Lees verder
Paul Westerik per 1 december naar Hanselman Groep
Na 18 jaar bij a.s.r. verzekeringen diverse rollen vervuld te hebben en als laatste werkzaam geweest te zijn in de rol als claimsmanager, begint Paul Westerik per 1 december als manager expertise,claimshandeling en waardebepaling bij Hanselman Expertises in Oosterbeek.
Lees verder
SCHADE EXPERT BRAND/VARIA (INBOEDEL, INVENTARISSEN, KLEIN OPSTAL)
Nederlof en Partner b.v. is een landelijk opererend expertisebureau. In opdracht van verzekeraars stellen wij brand/varia en automotive schades vast. Vanwege groei zoeken wij op korte termijn een schade-expert.
Lees verder
Copyright 2020 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716