Nieuwsoverzicht week 47
Gestolen autobagage langer dan 24 uur achtergelaten niet gedekt
Een consument moet vanwege ziekte zijn auto in Turkije achterlaten. Een berger zorgt voor transport naar Nederland. Wanneer de auto in Nederland wordt afgeleverd, blijkt dat er spullen uit de auto zijn gestolen. De consument claimt de gestolen goederen op zijn doorlopende reis- en annuleringsverzekering bij Unigarant.
Lees verder
Haal de kerstsfeer in huis met een boom van Polygon!
Polygon organiseert op woensdag 12 december Polygon’s Kerstbomenmarkt. Op 4 locaties in Nederland bent u van harte welkom voor een hapje en een drankje en om een kerstboom uit te kiezen. De medewerkers van Polygon kijken zelf al uit naar een gezellige middag op unieke locaties in prachtige kerstsferen.
Lees verder
Goed voorbereid de weg op
De winter staat vaak garant voor slechte weersomstandigheden, veel pechgevallen en een toename van ongelukken. Vooral ’s nachts en bij slecht weer gebeuren er meer ongelukken en dat risico neemt alleen maar toe nu er in de komende dagen sneeuw is voorspeld.
Lees verder
Focwa start campagne beroepskeuze voor jongeren in de schadeherstel sector
FOCWA start een campagne om de beroepskeuze van jongeren en hun ouders te beïnvloeden. Via de website ikwordschadehersteller.nl kunnen toekomstige vakmensen op een heel toegankelijke manier de mogelijkheden van de schadeherstelsector ontdekken. Dankzij de samenwerking van FOCWA met OOC worden zij ondersteund met praktische handvatten en een informatiepakket.
Lees verder
Sfeervol bomen bij Vaderwal & Joosten
Op zaterdag 8 december 2018 organiseert Vanderwal & Joosten voor zijn relaties in de geheel nieuwe orangerie van Green Village 'Sfeervol Bomen'. U kunt dit jaar de warme jas en bontlaarzen dus gewoon thuislaten. Voor de kinderen zullen de knutseltafels weer klaarstaan en de kerstbomen zijn besteld.
Lees verder
Jeroen Ouwehand nieuwe Senior Partner bij Clifford Chance
Internationaal advocatenkantoor Clifford Chance heeft Jeroen Ouwehand (52) gekozen als zijn nieuwe wereldwijde Senior Partner. Ouwehand zal de zittende Senior Partner Malcolm Sweeting op 1 januari 2019 opvolgen voor een termijn van vier jaar.
Lees verder
Meer faillissementen in de bouw
In het derde kwartaal van 2018 zijn 115 faillissementen uitgesproken in de bouw. Vorig jaar waren dat er 93. Voor het eerst sinds anderhalf jaar is het aantal faillissementen toegenomen vergeleken met een jaar eerder.
Lees verder
Brandveiligheid van vier tunnels in Nederland voldoen niet aan de normen.
De (brand)veiligheid van de Nederlandse tunnels is recentelijk uitgebreid in het nieuws geweest. Vier tunnels voldoen volgens de verantwoordelijke minister niet aan de normen voor brandwerendheid. Ook bij andere tunnels is het de vraag of ze veilig genoeg zijn. Daarom zijn maatregelen nodig.
Lees verder
Automobilist trouw aan autoverzekeraar
Een Nederlander zit gemiddeld maar liefst 14 jaar bij dezelfde autoverzekeraar. Hoe ouder de automobilist, des te loyaler men is.
Lees verder
Omzet bouwsector opnieuw gestegen
De omzet van de bouwsector is in het derde kwartaal van 2018 met 9,9 procent gestegen vergeleken met een jaar eerder. De totale vergunde bouwsom lag 5 procent hoger, door een toename van de vergunde bouwkosten voor de bouw en verbouw van bedrijfsgebouwen.
Lees verder
Willis Towers Watson lanceert Innovatieve cyberoplossing voor luchthavens
Cyber en Digitale risico’s vormen op dit moment de grootste uitdaging voor luchthavens. Daarom introduceert Willis Towers Watson (NASDAQ: WLTW) CyFly. Dit is een innovatieve en flexibele verzekeringsoplossing die speciaal is toegesneden op cyberrisico’s die luchthavens over de hele wereld treffen.
Lees verder
Quartel wordt grootste IM-berger van Nederland
Op 1 april 2019 wordt Takel- en Bergingsbedrijf Quartel in Schiedam de grootste IM-berger van Nederland. Dit is vast komen te staan nu de aanbesteding van bergingsovereenkomsten voor de contractperiode 2019 - 2022 is afgerond. Quartel wordt verantwoordelijk voor de bergingswerkzaamheden in een groot deel van het Rijnmondgebied en in aantal rayons bij Breda. De betrokken werkgebieden zijn goed voor 13,2% van het landelijk volume. Dat komt overeen met een verwacht gemiddelde van 43 bergingsopdrachten per dag.
Lees verder
Kerstborrel Willis Towers Watson voor Young InSurance bij VNAB
De decembermaand nadert alweer, een maand waarin er afscheid wordt genomen van 2018. Een jaar vol traditionele en ook nieuwe Young InSurance events. Maar voordat het nieuwe jaar begint, wordt er nog een nieuw event aan de kalender toegevoegd. Aanmelden kan onderin dit bericht.
Lees verder
Graydon en CIS tekenen meerjarig contract voor bedrijfsinformatie
Graydon Nederland en Stichting Centraal Informatie Systeem (CIS) gaan een samenwerking aan voor drie jaar. Gedurende deze drie jaar stelt Graydon bedrijfsinformatie beschikbaar aan verzekeraars en hun gevolmachtigden. Deze bedrijfsinformatie helpt hen bij maken van de risico-inschatting in acceptatie- claimtrajecten en bij fraudepreventie.
Lees verder
Wonen in grote steden minder populair
Woningbezitters en huurders voelen er weinig voor om op zoek te gaan naar een woning in één van de grote steden in de Randstad. Slechts 10% van hen heeft de voorkeur om in een stad als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Utrecht te wonen.
Lees verder
Copyright 2020 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716