Nieuwsoverzicht week 46
Drukbezochte Beaujolaisparty BosBoon Expertise
Gisteren vond op een historische VOC Café in Amsterdam de traditionele Beaujolaisparty van BosBoon Expertise plaats. Een drukbezochte bijeenkomst waar vakgenoten uit de verzekeringsbranche onder het genot van een hapje en een drankje alle gelegenheid hadden om bij te praten.
Lees verder
Cromax organiseert personeelsmanagement seminar voor haar leden
Voor schadeherstellers is het momenteel zeer moeilijk om nieuwe medewerkers aan te trekken door de schaarste op de arbeidsmarkt. Daarnaast is het een uitdaging om de huidige medewerkers met veel kennis in huis te houden.
Lees verder
Koolmonoxidecampagne gestart met kennissessie
De afgelopen weken was het bijna dagelijks in het nieuws: slachtoffers door koolmonoxidevergiftiging. Dit onderstreept het belang van de campagne die Brandweer Nederland en de Nederlandse Brandwonden Stichting samen voeren om ongevallen te voorkomen. Op 13 november werd tijdens de kennissessie over koolmonoxide de officiële aftrap gegeven voor de najaarscampagne.
Lees verder
Scriptie over invloed van sprinkler op rooklaag wint IFV-VVBA-scriptieprijs 2018
Nick Tenbült van de Technische Universiteit Eindhoven heeft met zijn scriptie over de invloed van een sprinkler op een rooklaag de IFV-VVBA-scriptieprijs 2018 gewonnen. “Een interessant en wetenschappelijk goed onderbouwd onderzoek. Zeer actueel voor de fire safety engineering met interessante resultaten. Deze zijn nog niet direct praktisch toepasbaar, maar de combinatie van modellering en experimenteel onderzoek is een stap in de goede richting”, aldus het juryrapport.
Lees verder
Thom Mallant nieuwe voorzitter Waarborgfonds
Thom Mallant (53) wordt per 1 januari 2019 de nieuwe voorzitter van het bestuur van het Waarborgfonds Motorverkeer. Hij volgt Rolf Hof op, wiens laatste zittingstermijn per diezelfde datum afloopt. De benoeming is gedaan door de minister van Financiën en de minister voor Rechtsbescherming, op niet bindende voordracht door het Verbond van Verzekeraars, TLN (Transport en Logistiek Nederland) en de ANWB.
Lees verder
Bewogen jaar EMN door krapte arbeidsmarkt en natuurgeweld
Tijdens de jaarlijkse EMN Beaujolais Primeur Party van donderdag 15 november werd natuurlijk de nieuwe Beaujolais geproefd. Maar het was ook een moment om terug te blikken én vooruit te kijken.
Lees verder
Autoschade Herstel Groep bundelt krachten met Autoschade Herstel Roks Hoeven
Met Autoschade Herstel Roks Hoeven heeft Autoschade Herstel Groep (AHG) sinds november 2018 een ambitieuze franchisepartner in West-Brabant.
Lees verder
Achmea founding partner van SchuldenlabNL
Vanmorgen is in Den Haag SchuldenlabNL geïntroduceerd, een samenwerkingsverband van zes private en publieke partijen, waaronder verzekeraar Achmea. SchuldenlabNL heeft als doel Nederland schuldenzorgvrij te maken. Koningin Máxima was aanwezig bij de lancering van dit initiatief.
Lees verder
NIVO wint eerste editie Duurzame Innovatie Challenge
Vandaag is NIVO winnaar geworden van de eerste editie van de Duurzame Innovatie Challenge. In de Elfstedenhal in Leeuwarden riep de Commissaris van de Koning de heer Brok NIVO uit tot winnaar met het idee om de schoonmaakbranche te vernieuwen.
Lees verder
Getroffen huizen door brand Californië in kaart gebracht
Er is een gedetailleerde map gemaakt van getroffen huizen door de brandschade door de natuurbrand in Californië. Inmiddels is ruim vijfhonderd vierkante kilometer land verwoest en vallen er achtenveertig doden te betreuren.
Lees verder
Copyright 2020 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716