Nieuwsoverzicht week 43
Krantenconcern Persgroep koopt Independer van Achmea
De Persgroep en Achmea hebben vandaag bekendgemaakt dat ze overeenstemming hebben bereikt over de overname van Independer door de Persgroep.
Lees verder
De uitdagingen, trends en ontwikkelingen van rook- en warmte-afvoer
Rook- en warmte-afvoerinstallaties (RWA) kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan de brandveiligheid van gebouwen. De laatste jaren is er in Nederland relatief weinig belangstelling voor deze oplossing. Brandveilig Bouwen Nederland (BBN) spant zich in om RWA weer op de kaart te zetten.
Lees verder
Kinderen bloedend van zwembadglijbaan in Tilburg
Verschillende kinderen kwamen afgelopen januari bloedend uit de glijbaanbuis van het gemeentelijke zwembad Stappegoor in Tilburg. Iemand vóór hen had er een ronde plaat met scherpe randen in achtergelaten.
Lees verder
Werkgerelateerde activiteiten buiten werktijd niet goed voor productiviteit
Uit onderzoek door University of South Australia is gebleken dat werkgerelateerde activiteiten buiten werktijd een negatief effect hebben op de productiviteit en het herstel.
Lees verder
Recht uit het Hartprijs Dave Bebelaar Duurzaamheidsaward
Makra Nederland heeft het prijzengeld van 500 euro voor de 'Recht uit het Hartprijs - Dave Bebelaar Duurzaamheidsaward' ontvangen en vervolgens geschonken aan de Plastic Soup Foundation.
Lees verder
Overgang naar wintertijd zorgt voor meer aanrijdingen
Pechhulpaanbieder Route Mobiel wil verkeersdeelnemers attenderen op het verhoogde risico op aanrijdingen na de ingang van de wintertijd. Duisternis en vermoeidheid zijn de oorzaak van veel schades in de desbetreffende periode. Route Mobiel ziet in de week na de ingang van de wintertijd al jaren een piek van 10 tot 15% meer aanrijdingen.
Lees verder
Binnenkort meer deskundigen beschikbaar voor schade Groningen
De aanbesteding voor de inzet van onafhankelijke deskundigen is geslaagd, aldus TCMG (Tijdelijke Commissie Mijnbouwschade Groningen). Vier partijen hebben hun diensten aangeboden aan TCMG en zijn nu gecontracteerd. Het betekent zeker een verdubbeling van het aantal beschikbare deskundigen. "Een belangrijke stap richting een versnelling van de schade-afhandeling en het wegwerken van het stuwmeer van circa 18.000 schademeldingen."
Lees verder
Deze week 133 schade-opnames
Deze week zijn er in Groningen 133 schade-opnames gedaan. Er werden door de TCMG (Tijdelijke Commissie Mijnbouwschade Groningen) 114 besluiten over schadevergoeding genomen.
Lees verder
Cybersecuritymonitor 2018
Kleine bedrijven hebben minder vaak te maken met een cyberaanval dan grotere. Van de bedrijven met 2 tot 10 werkzame personen werd 9 procent in 2016 geconfronteerd met een ICT-incident dat van buitenaf werd veroorzaakt. Bij bedrijven met 250 of meer werkzame personen kwam dit bij 39 procent voor. Voor beide groepen geldt dat deze incidenten bij de helft van de getroffen bedrijven tot kosten hebben geleid. Dit meldt het CBS op basis van de Cybersecuritymonitor 2018.
Lees verder
SCHADE EXPERTS ROTTERDAM - TILBURG - OOST-BRABANT (FULLTIME)
DEKRA Claims and Expertise B.V. is een vooraanstaande speler op de Nederlandse verzekeringsmarkt. Wij zijn in omvang de tweede schade-expertise organisatie in Nederland met ca. 550 medewerkers en verschillende bedrijfsonderdelen waaronder DEKRA Experts. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers staan borg voor vakkundigheid, service, klantgerichtheid en kwaliteit. Het merendeel van onze experts is ingeschreven in het Nivre-register en beschikt over een thuiswerkplek. DEKRA Claims and Expertise B.V. maakt deel uit van het wereldwijd opererende Duitse DEKRA concern met ruim 44.000 medewerkers. Het hoofdkantoor van DEKRA Experts is gevestigd in Capelle aan den IJssel.
Lees verder
Copyright 2020 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716