Nieuwsbrief week 34
RISK neemt AllesOverHypotheken.nl over
RISK.nl, de insurtech serviceprovider voor assurantie-adviseurs, verzekeraars en online labels, heeft de website AllesOverHypotheken.nl overgenomen van Journey of Enterprises BV. Met de overname breidt RISK haar online-portefeuille en haar activiteiten op hypotheekgebied verder uit.
Lees verder
Word jij De Nieuwe Risico Professional?
Ondernemers verwachten van hun adviseur steeds meer toegevoegde waarde op het gebied van risicomanagement en bedrijfscontinuïteit. Als zakelijk adviseur kun je daarom van grote toegevoegde waarde zijn. De leergang De Nieuwe Risico Professional van Dukers & Baelemans biedt je de tools om je te ontwikkelen tot dé adviseur en sparring partner van de ondernemer.
Lees verder
Meer arbeidsongevallen met vier of meer dagen verzuim
Uit cijfers van het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS) blijkt dat 3,4 procent van de werknemers in 2017 een arbeidsongeval had. Daarvan was de helft de volgende dag weer aan het werk. 1,2 procent verzuimde vier of meer dagen. In totaal betroffen dit 93.000 arbeidsongevallen. In 2015 waren er 73.000 arbeidsongevallen met vier of meer dagen verzuim als gevolg.
Lees verder
Claimfraude-analyse 'persoonlijke relaties' met Web-IQ
FRISS meldt claimfraude-analyse naar een hoger niveau te brengen met Web-IQ´s innovatieve online netwerkoplossing. Mensen vragen om tegen de waarheid in als getuige te tekenen bij een melding van autoschade bij je verzekeringsmaatschappij? Als dit vrienden, bekenden of familie betreft, wordt dat helder met de nieuwe Claim Fraud Analysis-functie van FRISS.
Lees verder
Digitaal checksysteem voor Truck & Fleet
Autoconnect Holland heeft een digitaal checksysteem voor Truck & Fleet ontwikkeld. Vanaf iedere plek op ieder moment is een check uit te voeren op smartphone of tablet
Lees verder
Waarschuwing: hackers gebruiken faxapparaten als 'achterdeur'
Het in Israël gevestigde cyberveiligheid adviesbureau Check Point waarschuwt voor het feit dat hackers het bij bedrijven en organisaties in gebruik zijnde faxapparaat als 'achterdeur' kunnen gebruiken om het systeem van het bedrijf of organisatie binnen te komen.
Lees verder
Brand in Groninger koekfabriek
Brandweer Nederland heeft een bericht gewijd aan de brand in een koekfabriek in Groningen. "Op woensdagavond 15 augustus werd Knol’s Koek aan het Hoendiep opnieuw getroffen door een felle brand. Door snelle inzet van meerdere blusploegen kon een uitslaande brand worden voorkomen. De schade in het pand is aanzienlijk", aldus de brandweer.
Lees verder
Brede bijeenkomst reconditionering OSB
De brede bijeenkomst reconditionering die gehouden zal worden voor leden en niet-leden van OSB (Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten) zal plaatsvinden op donderdagmiddag 11 oktober bij Dutch in Amersfoort.
Lees verder
Catastrofes leiden in eerste helft 2018 tot 36 miljard dollar schade
Herverzekeraar Swiss Re maakt in het kader van zijn sigma-studies de schatting dat in de eerste helft van 2018 catastrofes wereldwijd bezien aanleiding hebben gegeven tot een totale economische schade van 36 miljard dollar (VS). Dat ligt significant onder de wereldwijde schade in de eerste helft van 2017, die 64 miljard dollar bedroeg, en onder het langjarig gemiddelde. Het tienjarig gemiddelde bedraagt 125 miljard dollar.
Lees verder
LETSELSCHADE ADVOCAAT, LETSELSCHADEBEHANDELAAR (24/32 UUR PER WEEK)
Ben je gespecialiseerd in het behandelen van letselschadezaken en het geven van juridische bijstand aan slachtoffers met letselschade? Voor onze letselschadepraktijk zoeken wij een ambitieuze, deskundige en ervaren letseladvocaat of letselschadebehandelaar. Ben je letselschadebehandelaar met een afgeronde studie Nederlands Recht, dan bestaat er de mogelijkheid om door te groeien naar advocaat. Als pure specialist verwachten wij dat je de Grotius academie Letselschade of het NIVRE traject tot Personenschade-expert voltooit.
Lees verder
Opvallende stijging in aantal hulpmeldingen uit Turkije
Nederlanders gaan massaal weer met vakantie naar Turkije. Dat concludeert alarmcentrale SOS International aan de hand van het aantal (hulp)meldingen dat binnenkomt. "Ten opzichte van het jaar 2017 zien we, halverwege de zomervakantie van 2018, een stijging van 25% in het aantal hulpmeldingen vanuit Turkije. Het aantal dossiers is inmiddels weer gelijk aan 2014 en 2015", aldus de alarmcentrale.
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716