Nieuwsoverzicht week 19
Nationaal Automotive Congres: 0.0 - TOTAL RESET
Volgende week donderdag 17 mei vindt voor de tweede keer het Nationaal Automotive Congres plaats in theater Flint in Amersfoort. Het heeft als thema 0.0 - TOTAL RESET.
Lees verder
Summer BBQ van Duurzaam Herstel
De jaarlijkse netwerkbijeenkomst 'Summer BBQ' van Duurzaam Herstel vindt op donderdag 28 juni 2018 plaats in Beachclub Habana Beach in Kijkduin (Den Haag). Net als in voorgaande jaren staat de bekendmaking en uitreiking van de Dave Bebelaar Duurzaamheidsaward op het programma.
Lees verder
RiFD signaleert verder herstel intermediaire markt
Het Ratinginstituut Financieel Dienstverleners (RiFD) publiceert regelmatig actuele, cijfermatig onderbouwde, ontwikkelingen en trends in de intermediaire markt. Dit keer komt het RiFD met een rapport dat de ontwikkelingen weergeeft over de laatste 3 jaar.
Lees verder
Kifid: woonlastenverzekeraar beëindigt verzekering terecht
In een recente uitspraak concludeert de Geschillencommissie van Kifid dat de woonlastenverzekeraar BNP Paribas Cardif terecht afzag van een uitkering en de verzekering met terugwerkende kracht beëindigde. Omdat de consument te goeder trouw was bij het invullen van de medische verklaring, geeft de Geschillencommissie de verzekeraar wel in overweging om de betaalde verzekeringspremie terug te betalen aan de consument.
Lees verder
Voorspellende analyses met Big Data bij fraude en criminaliteitsbestrijding
Voor professionals op het gebied van fraude en criminaliteitsbeheersing organiseert Studiecentrum Kerckebosch het jaarlijks symposium over Big Data op 24 mei a.s. in Breukelen. U krijgt tijdens deze dag een actuele stand van zaken en vooral veel nieuwe inzichten over het gebruik van Big Data bij het signaleren, opsporen en bewijzen van fraude en criminaliteit. Leer van succesvolle cases en andere organisaties. Met handige tips uit de praktijk.
Lees verder
Jonge ondernemers werken vaakst door op een feestdag
Ondernemers tussen de 18 en 34 jaar nemen minder vaak vrij op feestdagen dan ondernemers vanaf 35 jaar. Zo werkt de helft van de ondernemers tot 35 jaar gewoon door tijdens Hemelvaart. Overigens neemt het merendeel van de ondernemers tijdens een nationale feestdag vrij.
Lees verder
ALD Automotive start selfservice auto-inspectie
ALD Automotive is een proef gestart met de Auto Zelfscan app van AVN Remarketing (Autoinspectie.nl). De Auto Zelfscan app is ontwikkeld om het proces aan het einde van een leasecontract te vereenvoudigen en inzichtelijker te maken.
Lees verder
Gunstige faillissementsontwikkeling bedreigd door brexit en Trump
Het aantal faillissementen in Nederland daalt in 2018 met 8 procent. Hiermee is het niveau van faillissementen nog maar 53 procent van het niveau van voor de crisis. Hoewel het Nederland economisch voor de wind gaat, is dit geen reden om achterover te leunen. De dreigende Amerikaanse handelsoorlog en de brexit-onderhandelingen brengen risico’s met zich mee. Dit en meer signaleert Atradius in zijn meest recente Economic Outlook.
Lees verder
Speciale Mazda-rood kan gerepareerd worden
Om de carosserielijnen van nieuwe automodellen te accentueren, gebruiken autofabrikanten graag speciale, opvallende kleuren. Onder andere de nieuwe Mazda CX-5 in een bijzonder diep gloeiend rood is daar een goed voorbeeld van. Standox biedt een nieuw Klarlack-Additiv voor de kleur Mazda 46V Soul Red Crystal
Lees verder
Benoemingen bij Zurich
Per 1 mei is Pieterbas van Kester (foto) bij Zurich begonnen in de hoedanigheid van Underwriter Financial Lines. Voor zijn overstap was Pieterbas werkzaam bij AIG. Op dezelfde datum is op de claims-afdeling ook Irina Ghazarian begonnen.
Lees verder
Copyright 2020 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716