Nieuwsbrief week 17
Nieuw vergelijkingsprogramma particuliere schadeverzekeringen
Binnenkort komt er een nieuw vergelijkingsprogramma op de markt voor particuliere schadeverzekeringen. Op 1 mei aanstaande start de testfase van dit pakket MyTP; De Pakketvergelijker.
Lees verder
LSA besluit in oktober over Register Letselschade
Een meerderheid van leden van de ASP letselschadeadvocatenvereniging heeft onlangs besloten dat het ASP-lidmaatschap niet verenigbaar is met inschrijving in het Register Letselschade. De vereniging LSA Letselschade Advocaten besluit oktober aanstaande over deelname aan dit register.
Lees verder
De Goudse groeit in alle kernsegmenten
De Goudse heeft in 2017 een positief resultaat geboekt van € 34,4 miljoen (2016: € 33,3 mln.). De totale omzet bedroeg € 571 mln. (2016: € 532 mln.). Het premie-inkomen was € 464 mln. (2016: € 430 mln.). De periodieke premie groeide met ruim 8% naar € 443,1 miljoen (2016: € 409,3 miljoen).
Lees verder
Lange griepgolf kost € 1,3 miljard
Uit ziektecijfers van private uitvoerder van de Ziektewet Acture blijkt dat de griepgolf van de afgelopen maanden Nederland € 1,3 miljard aan ziekteverlof kost. Dit is meer dan twee keer zoveel als de € 550 miljoen van 2016-2017.
Lees verder
Truckschade Maasland sluit aan bij Barbatruck
Auto- en Truckschade Maasland uit Heesch is in april toegetreden tot het truckschadenetwerk Barbatruck. Het delen van de kennis binnen de groep en de mogelijkheid projecten samen op te pakken of werkzaamheden aan elkaar uit te besteden noemt Maarten Heerkens van het aansluitende bedrijf als kracht van Barbatruck.
Lees verder
Nieuwe functie DEKRA-topman Wim Ter Voert
In verband met het aanvaarden van een nieuwe internationale rol treedt mr. Wim Ter Voert per 1 mei 2018 terug als voorzitter van de directie van DEKRA Claims & Expertise B.V.
Lees verder
Aandacht voor veilig en gezond werken verschilt per bedrijfstak
Bijna 60% van de werknemers werkt in een omgeving waar veel aandacht is voor veilig en gezond werken. Deze werknemers geven bijvoorbeeld aan dat zij hier informatie over krijgen, dat mensen zich aan de regels houden en dat er een aanspreekcultuur heerst. Er is vooral veel aandacht voor dit onderwerp in bedrijfstakken waar werknemers vaak gevaarlijk werk doen, zoals in de bouw en de industrie.
Lees verder
InShared kiest Fitzroy als reclamebureau
Na een pitch heeft verzekeraar InShared gekozen voor Fitzroy. Het reclamebureau heeft volgens de verzekeraar naast een creatieve visie ook een sterke ondernemingsgeest die goed bij InShared past.
Lees verder
Bjørn Kalden komt bij DUPI aan het roer voor claims
Per 1 juni aanstaande treedt Bjørn Kalden (43) in dienst bij DUPI Underwriting Agencies als Claims Manager Marine. Begin 2020 zal Bjørn in nauwe samenwerking met Marcel van Beest diens rol overnemen als Claims Director Marine en daarmee de eind-verantwoordelijkheid voor de Marine schade-behandeling.
Lees verder
FRAUDtalks in EYE
Op 6 november 2018 houdt Friss zijn volgende FRAUDtalks. Zes sprekers zullen in het EYE Filmmuseum in Amsterdam ingaan op het bestrijden van fraude.
Lees verder
VNAB Visie event over cyberrisico's
Begin mei verschijnt de eerste VNAB Visie van dit jaar. Deze editie staat volledig in het teken van cyberrisico's. Als vervolg hierop wordt het VNAB Visie event gehouden op dinsdag 22 mei in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum. Tijdens deze middag delen vier sprekers hun ervaringen.
Lees verder
Benoemingen bij Swiss Re
Bij herverzekeraar Swiss Re is tijdens de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders de voordracht van nieuwe leden van de Board of Directors Karen Gavan, Eileen Rominger en Larry Zimpleman bekrachtigd.
Lees verder
Persoonlijk wielershirt cadeau voor 'Vijfde Insurance cycle tour'
Het eerste lustrum voor de wielertoertocht voor mensen in de verzekerings- en personenschadebranche is een feit. Het startschot zal 1 juni aanstaande gelost worden in Lisse. Inmiddels hebben bijna 200 mensen zich ingeschreven. Deze week is de laatste kans om in het bezit te komen van een gepersonaliseerd wielershirt.
Lees verder
Heeremans directeur De Letselschade Raad
Met ingang van 1 mei 2018 is Remco Heeremans de nieuwe directeur van De Letselschade Raad. Heeremans volgt Theo Kremer op die van oktober 2017 tot mei 2018 ad interim de functie van directeur heeft waargenomen. Tot oktober 2017 was Deborah Lauria directeur van De Letselschade Raad.
Lees verder
Copyright 2020 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716