Nieuwsbrief week 15
Noodzaak tot samenwerken om afvalverwerkers verzekerbaar te houden
De directeur van Nijssen Recycling, Gerard Nijssen (tweede van rechts op de foto), gaf zijn veertig gasten van de Amsterdamse Beurs Brand Sociëteit vanmiddag een rondleiding in zijn bedrijf in Nieuw Vennep. Dat deed hij na een paneldiscussie over het thema 'recycling en de verzekeringsmarkt'.
Lees verder
2017 is jaar met hoogste totale bedrag catastrofeschades ooit
Volgens sigma, het onderzoeksinstituut van herverzekeraar Swiss Re, is 2017 voor verzekeraars het jaar geworden met het hoogste totale bedrag aan verzekerde schade uit catastrofes ooit. Wereldwijd kwam de totale verzekerde schade uit rampen uit op 144 miljard dollar (USD).
Lees verder
Een geslaagde presentatie van alle herstelmogelijkheden van Nomot
Afgelopen 29 maart heeft Nomot, dé specialist op het gebied van schadeherstel aan inboedel en opstal, een geslaagde presentatie op locatie gegeven over alle herstelmogelijkheden en hersteltechnieken. U kunt zich nog aanmelden voor nog volgende presentaties!
Lees verder
Reaal onthaalt co-assurantiemarkt op borrel en beleggingsadvies
Gisteren aan het eind van de middag heeft Reaal de maandelijkse beursborrel in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum aangeboden. Jan Willem Norbart, manager van de co-assurantie unit van Reaal, heette de aanwezigen op de beursborrel van harte welkom.
Lees verder
Terugtreden verzekeraars brengt buitenlandse maatschappijen in stelling
Levent Türkmen van ​volmachtbedrijf SUREbusiness waarschuwt Nederlandse verzekeringsmaatschappijen dat deze op de zakelijke schadeverzekeringsmarkt steeds meer de krenten uit de pap willen halen, maar daardoor buitenlandse maatschappijen in stelling brengen om de Nederlandse zakelijke schademarkt te betreden.
Lees verder
Aantal leerlingen schadeherstel groeit
Per 1 oktober 2017 (schooljaar 2017/2018) is er voor het eerst sinds 10 jaar een substantiële toename in het aantal leerlingen dat zich ingeschreven heeft bij een ROC voor de opleiding in het schadeherstel. Het betreft een forse toename van ruim10%. Het jaar ervoor was het aantal leerlingen nagenoeg stabiel.
Lees verder
Primeur voor ASN Autoschade Boschman Wijchen
ASN Autoschade Boschman Wijchen is als eerste schadehersteller MVO-gecertificeerd door de stichting Duurzaam Repareren. Eigenaar Rien Boschman mocht onlangs het allereerste certificaat van de stichting Duurzaam Repareren in ontvangst nemen.
Lees verder
Nieuwe export meer gericht op VS en VAE en minder op BRIC-landen
Nederlandse exporteurs waren in de afgelopen tien jaar nog nooit zo optimistisch als nu. Het vertrouwen in het economische klimaat is in 2018 gestegen tot een 7,2. Hiermee bevindt het vertrouwen zich op het hoogste niveau sinds de crisis. Er is een verschuiving te zien in exportmarkten die nieuw betreden worden.
Lees verder
Garantie op gebruikte onderdelen
Stiba is brancheorganisatie en belangenbehartiger van gecertificeerde auto-, motorfiets-, truck-, en aanverwante voertuigdemontagebedrijven. Stiba heeft een garantie voor gebruikte onderdelen ontwikkeld.
Lees verder
Farmaceutische industrie snelste groeier
De gemiddelde dagproductie van de Nederlandse industrie was in februari 4,2 procent hoger dan in februari 2017, maakt het CBS bekend. De toename is kleiner dan in januari, toen de grootste stijging in bijna 7 jaar werd genoteerd.
Lees verder
Univé verandert na kwart eeuw logo
Met een paginagrote advertentie in de zaterdageditie van vrijwel alle landelijke en regionale dagbladen neemt Coöperatie Univé morgen afscheid van haar peer en introduceert Univé haar nieuwe logo en huisstijl bij het grote publiek.
Lees verder
Dubbel ontvangen nieuwsbrief
Vanwege een technische storing worden de nieuwsbrieven sinds een week dubbel verzonden. Het webteam is op zoek naar de oorzaak. Wij hopen dat dit probleem snel wordt verholpen. Excuses voor het ongemak.
Lees verder
Copyright 2020 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716