Nieuwsoverzicht week 14
NIVRE-voorzitter wil betere samenwerking met derden
"In de toekomst zou ik een nog optimalere samenwerking met derden willen nastreven, waarbij ik de nadruk leg op samen." Dat was een van de statements die NIVRE-voorzitter George Oostrom zojuist maakte tijdens zijn toespraak op het Rendez-Vous d'Expertise 2018 dat momenteel in Vianen wordt gehouden. Zes verschillende secties, die kleurrijk zijn te herkennen, bieden elk een interessant programma.
Lees verder
Jos Peeters (62 jaar) overleden
Afgelopen weekend bereikte CED het droevige nieuws dat collega Jos Peeters (62 jaar) is overleden. Jos was reeds lange tijd, bijna 10 jaar, een gewaardeerd collega en operationeel directeur binnen de Cross Border Claims-activiteiten van CED Group. Voor CED heeft Jos ruim 23 jaar gewerkt bij Van Ameijde als managing director.
Lees verder
Verzekeraar en tussenpersoon beide 'Verantwoordelijke'
In de verzekeringsbranche worden veel persoonsgegevens verwerkt. Aanbieders en Adviseurs/ Bemiddelaars verwerken deels dezelfde persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden daarbij ook over en weer uitgewisseld in het kader van een zorgvuldige dienstverlening aan de klant. Daarbij gelden zowel Verzekeraars als Adviseurs/Bemiddelaars in principe als ‘Verantwoordelijke’ in het kader van de privacy.
Lees verder
Voorzitter De Goudse krijgt eretitel in zijn stad
Gisteren is Geert Bouwmeester, bestuursvoorzitter van De Goudse, tijdens de opening van het Kaasseizoen toegetreden tot het Gilde der Ere Waegemeesters. De beëdiging is uitgevoerd op de Markt van Gouda door burgemeester Milo Schoemaker in zijn rol van Opper Waegemeester.
Lees verder
77.000 bedrijfsvestigingen met minimaal 10 personen
Het aantal bedrijfsvestigingen met minimaal 10 werkzame personen is sinds 2010 met 8 procent gestegen tot 77 duizend. De sterkste stijging vond plaats in de regio Groot-Amsterdam. Ook Groot-Rijnmond en de Veluwe zagen een flinke toename van het aantal vestigingen met minimaal 10 werkenden. In de horeca kwamen er relatief de meeste vestigingen bij.
Lees verder
NN Running Team viert eenjarig bestaan
Vandaag is het precies een jaar geleden dat Global Sports Communication en NN Group de start van het NN Running Team aankondigden: het eerste professionele running team ter wereld. Het team heeft 52 overwinningen behaald, waaronder drie World Marathon Major overwinningen en twee wereldtitels.
Lees verder
Brandgevaarlijke werkzaamheden op platte daken
EMN organiseert op 29 mei 2018 een masterclass over brandgevaarlijke werkzaamheden op platte daken. Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn ondermeer: wat zijn brandgevaarlijke werkzaamheden? Welke (polis technische) eisen worden er gesteld, welke alternatieven zijn er? Hoe zouden dergelijke branden voorkomen kunnen worden?
Lees verder
Minder wintersporters kwamen in nood
Het wintersportseizoen loopt op z’n eind. Het afgelopen seizoen meldden zich minder wintersporters bij alarmcentrale Eurocross Assistance dan het vorige. Tussen december 2017 en eind maart 2018 verkeerden zo'n 1400 wintersporters in nood, dat is zes procent minder dan vorig seizoen.
Lees verder
Uitbreiding team Financial Lines bij Chubb
Chubb heeft zijn Financial Lines team in de Benelux uitgebreid met Joost Lute (38) en Jan Pieter Drijfhout (38). Beiden zijn per 1 april jongstleden gestart in de functie van Senior Underwriter Financial Lines.
Lees verder
Help wheeler naar Paralympics Tokyo 2020
Soms heb je een beetje hulp van anderen nodig om je droom te kunnen verwezenlijken. Aran Spruijt uit Kampen is een fanatieke wheeler en heeft als doel om in de zomer van 2020 mee te kunnen doen aan de Paralympics in Tokyo. Word ook donateur of sponsor en help Aran zijn droom te realiseren.
Lees verder
Benoemingen bij NN Group
De raad van commissarissen van de NN Group NV heeft bekendgemaakt Delfin Rueda (foto) te willen herbenoemen als lid van de raad van bestuur voor een periode van vier jaar. Rueda zal hierbij de functie bekleden van CFO en van vicevoorzitter van de raad van bestuur.
Lees verder
SCHADE-EXPERT AUTOMOTIVE REGIO RANDSTAD/MIDDEN VAN HET LAND
Nederlof & Partner bv is een landelijk opererend expertisebureau. In opdracht van verzekeraars stellen wij brand/varia en automotive-schades vast. Regelmatig zoeken wij wegens uitbreiding nieuwe schade-experts. Nederlof heeft landelijke dekking en heeft in elke regio in Nederland en grensgebied België/Duitsland experts in dienst. Ons hoofkantoor is gevestigd in Steenbergen (West-Brabant).
Lees verder
Copyright 2020 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716