Nieuwsoverzicht week 12
De Vereende verhoogt autopremie met 25%
De Vereende had 1 januari 2018 premieverhogingen doorgevoerd. "Helaas hebben wij moeten constateren dat deze verhoging niet toereikend is. Wij ontkomen er niet aan om een nieuwe premieronde per 1 mei aan te kondigen", aldus de verzekeraar. De autopremie gaat met 25% omhoog, de premie voor taxi's met 10% en de brand/variapremie eveneens met 10%.
Lees verder
Koers(en) voor het Goede Doel
Parijs-Nice, Milaan-San Remo, Gent-Wevelgem, Ronde van Vlaanderen. We zitten nog midden in de voorjaarsklassiekers, maar denken nu al vooruit aan 1 juni aanstaande. Dan vindt namelijk een geheel andere wielerklassieker plaats: de Insurance Cycle Tour. Hoofdsponsor dit jaar is Koers Groep, die als maatschappelijk betrokken onderneming op deze manier graag een steentje bijdraagt aan het goede doel.
Lees verder
Mark de Hek van SAP beëdigd letselschadeadvocaat
Bij SAP Letselschade Advocaten is mr. Mark de Hek onlangs door de rechtbank in Utrecht beëdigd als letselschadeadvocaat. Hij is daarmee de twintigste beëdigde letselschadeadvocaat van dit in Amersfoort gevestigde kantoor, dat aangeeft hiermee het grootste kantoor op dit gebied in ons land te zijn geworden.
Lees verder
Achmea maakte in 2017 weer winst
Het resultaat van Achmea is in 2017 flink verbeterd. Het operationeel resultaat was in 2016 negatief 316 miljoen euro en in 2017 positief 349 miljoen euro. De rendementsmaatregelen bij Schade & Inkomen en lagere verliesvoorziening vanuit de premiestelling bij Zorg en de algehele verlaging van de kosten zorgen voor een verbeterd resultaat.
Lees verder
Uitbreiding bij Justiz Letselschade
Justiz Letselschade heeft de afgelopen maanden twee nieuwe letselschade-experts aangetrokken. Mark Behlau (35) is vanaf januari 2018 werkzaam voor Justiz en Chantal van den Berg (28) vanaf februari 2018. Hiermee is het team van Justiz gegroeid naar een totaal van vijf Letselschade-Experts.
Lees verder
Risico-analyses inzake vliegen boven conflictgebieden
De Onderzoeksraad voor Veiligheid gaat onderzoeken in hoeverre de aanbevelingen met betrekking tot het vliegen boven conflictgebieden, afkomstig uit het onderzoek naar de crash van vlucht MH17, zijn opgevolgd.
Lees verder
Marinha Molly digital marketeer bij Cunningham Lindsey
Op 19 maart jongstleden is Marinha Molly (25) bij Cunningham Lindsey Nederland in dienst getreden in de functie van digital marketeer.
Lees verder
Robots: voordelen maar ook risico’s
Kunstmatige intelligentie die in apparaten wordt toegepast zal het mogelijk maken mensen in hun privé-activiteiten werk uit handen te nemen. Bedrijfsmatig zal het werken er efficiënter door worden. Het zal wel met zich meebrengen dat aansprakelijkheden gaan verschuiven naar de leveranciers van de 'intelligente apparaten' en dat we nog kwetsbaarder worden voor cyberincidenten. AGCS heeft een rapport uitgebracht over Artificial Intelligence.
Lees verder
Sandra Mees in dienst bij Blue Risk
Per 2 april aanstaande treedt Sandra Mees-de Buvry de Mauregnault in dienst als Business Development Manager bij Blue Risk Specialty Insurances. Zij is afkomstig van Nationale-Nederlanden waar zij verantwoordelijk was voor activiteiten op het gebied van sales- en leadmanagement.
Lees verder
Postex verwelkomt nieuwe klanten tijdens Unit4-bijeenkomst
Vandaag heeft Postex deelgenomen aan de informatiebijeenkomst van Unit4 voor financieel intermediairs. Deze bijeenkomst, die plaatsvond in Van der Valk Hotel Veenendaal, werd door een grote groep gebruikers van Scenario Assurantie bezocht.
Lees verder
AHG breidt uit met Autoschade Herstel Schepenwijk
AHG breidt uit in Noord-Holland met Autoschade Herstel Schepenwijk. Dit in Enkhuizen gevestigde bedrijf is per 1 maart 2018 aangesloten bij Autoschade Herstel Groep.
Lees verder
OSB zet 'cao schoonmaak' in app
De 'cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf' is voortaan als applicatie voor telefoon en tablet beschikbaar. Via deze app kunnen alle werknemers en werkgevers deze cao eenvoudig raadplegen. Brancheorganisatie OSB ontwikkelde de app en heeft deze afgelopen week gelanceerd.
Lees verder
Juridisch icoon Gerard Kamphuisen (79) overleden
Op 7 maart 2018 is prof mr. Gerard Kamphuisen overleden. Hij mocht net geen 80 jaar oud worden. "Na alle fijne jaren vol humor en prachtige foto's is overleden onze oudste broer en zwager", zo luidt het door zijn familie geplaatste overlijdensbericht in de Goudse Post. De crematie heeft in besloten kring plaatsgevonden.
Lees verder
Brancheregister brengt de schademarkt in beeld
In ons brancheregister vindt u alle bedrijven die er toe doen in de schademarkt. Deze week LEKKAGEDOKTER te ZUIDWOLDE in beeld.
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716