Nieuwsbrief week 12
Realtime verkeersinformatie voor 1,2 miljoen weggebruikers
Ruim 1,2 miljoen weggebruikers kunnen vanaf nu persoonlijke waarschuwingen voor naderend filegevaar, stilstaand verkeer en plotseling veranderende lokale weersomstandigheden ontvangen. Het is de eerste live-dienst die tot stand komt door het samenwerkingsverband Talking Traffic, zo meldt minister Cora van Nieuwenhuizen.
Lees verder
Dodelijk ongeval zelfrijdende Uber-auto
Een zelfrijdende Uber-taxi heeft in de VS, in de stad Tempe (Phoenix, Arizona), een voetganger die op straat overstak aangereden. De 49-jarige vrouw overleed in het hospitaal aan haar verwondingen.
Lees verder
Brandweer in 7,7 minuten bij de brand
De Nederlandse brandweer heeft in 2017 gemiddeld 7,7 minuten nodig gehad om bij een brand te komen. Dat is 0,2 minuten (12 seconden) meer dan een jaar eerder, zo meldt het CBS.
Lees verder
Chatbot een stap op weg naar volledig digitaal Reaal
Verzekeraar Reaal gaat een chatbot inzetten met als doel het serviceniveau naar klanten te verhogen. Hiervoor heeft start-up Embot voor Reaal een integratie gerealiseerd van de chatbot-technologie met de bestaande livechat-functie.
Lees verder
Zilveren Kruis op 35 in digitale wereldtop
Het Duitse consultancybedrijf Digitalscouting.de heeft een top 100 'digitale verzekeringsbedrijven' samengesteld. Daarin kunnen verzekeraars, herverzekeraars en makelaars opgenomen zijn. Zilveren Kruis is op plaats 35 het hoogst genoteerde Nederlandse bedrijf.
Lees verder
Vijfde Insurance cycle tour
Het eerste lustrum voor de wielertoertocht voor mensen in de verzekerings- en personenschadebranche is een feit. Het startschot zal 1 juni aanstaande gelost worden in Lisse.
Lees verder
Congres 'Veilig Werken' tijdens vakbeurs
Vakblad Arbo en zijn uitgever Vakmedianet organiseren op woensdag 11 april aanstaande in Ahoy in Rotterdam het congres 'Veilig Werken'. Het congres wordt gehouden tijdens de vakbeurs Safety&Health@Work.
Lees verder
Beurs 'Transport Compleet'
In totaal 13.314 bezoekers telde de beurs Transport Compleet op 13, 14 en 15 maart 2018 in Evenementenhal Hardenberg, 100 meer dan in 2017. De zeven hallen waren gevuld met meer dan 200 exposanten, waaronder de zeven grote truckmerken DAF, Iveco, MAN, Mercedes, Scania, Volvo en Renault.
Lees verder
Hoogleraar en verzekeraar houden 'Vet Gezond'
Prof. dr. Leonard Hofstra (foto), managing cardioloog bij Cardiologie Centra Nederland, heeft samen met zorgverzekeraar ONVZ in kookstudio Smaak in stadion Galgenwaard in Utrecht 'Vet Gezond' gehouden, een kookworkshop met dertig huisartsen over gezonde voeding. Reden voor deze workshop is dat hart- en vaatziekten tot de meest voorkomende aandoeningen wereldwijd behoren.
Lees verder
Kredietverzekeraar laat klanten 'kort op de bal spelen'
Kredietverzekeraar Atradius rapporteert een totale omzet van 1.837,2 miljoen euro over 2017, hetgeen een stijging betekent van 5,1 procent (bij constante wisselkoersen). De combined ratio verbeterde van 78,0 tot 77,4 procent. Het resultaat uit verzekeringen en diensten steeg met 8,8% tot 260,1 miljoen euro.
Lees verder
Barendregt en Hottenhuis in RvC van ASR
Sonja Barendregt en Stephanie Hottenhuis worden tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders (AVA) op 31 mei 2018 voordragen als leden van de Raad van Commissarissen van ASR Nederland N.V. Sonja heeft gewerkt bij PwC en Stephanie bij Arcadis.
Lees verder
Benoemingen 'Gemeenschappelijk Hof van Justitie' van de Antillen
Mevrouw mr. S. Verheijen, mevrouw mr. F.V.L.M. Giebels-Wannyn en de heer mr. F.J.F. Gerard worden nieuwe leden van het Gemeenschappelijk Hof van Justitie van Aruba, CuraƧao, Sint Maarten en van Bonaire, Sint Eustatius en Saba.
Lees verder
BOUWKUNDIG, CIVIELTECHNISCH EN/OF WERKTUIGBOUWKUNDIG SCHADE-EXPERT AVB/CAR
TOP Expertise BV is een onafhankelijk expertisebureau gespecialiseerd in het regelen van technische schades en het uitvoeren van inspecties. Wij zijn een jonge en dynamische expertise-organisatie, gevestigd in Hoogvliet. Onze experts zijn gespecialiseerd in de behandeling van complexe schadegevallen in de bouw, civiele techniek en installatietechniek. Ook behandelen wij uiteenlopende en algemene schades in de aansprakelijkheidssfeer.
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716