Nieuwsoverzicht week 11
Help! De AVG!
De laatste tijd kunt u er niet meer omheen. De Algemene Verordening Gegevensbescherming, afgekort de AVG, komt er aan. Strenge controles en boetes die kunnen oplopen tot 20 miljoen Euro of 4% van de wereldwijde omzet. Wat nu? Moeten organisaties bang zijn voor de AVG? Of valt het in praktijk wel mee?
Lees verder
Slecht met geld omgaan voor 40% door voorbeeldgedrag ouders
Uit onderzoek van Motivaction in opdracht van Aegon, blijkt dat liefst 40 procent van de mensen die aangeven slecht met geld om te kunnen gaan dit voorbeeld van hun ouders heeft meegekregen. Opvoeders die slecht omgaan met geld, beïnvloeden zo het financiële gedrag van hun kinderen op negatieve wijze.
Lees verder
Maak kennis met schadeactuariaat
Op maandag 16 april houdt de VNAB een brancheoverschrijdende Lunch & Learn bijeenkomst met als thema 'Kennismaken met schadeactuariaat'.
Lees verder
Verbond pleit voor verplichting 'zwarte doos' in auto
Verzekeraars vinden dat voertuigen moeten worden uitgerust met een zogenoemde Event Data Recorder (EDR), zodat bij een ongeluk de ongevalsomstandigheden snel beschikbaar komen. Na een ongeval kan een onafhankelijke partij, bijvoorbeeld de politie, de ongevalsdata uitlezen. De verzekeraar kan dan snel een oordeel vormen over de aansprakelijkheid. Dat leidt tot snellere afwikkeling van schade, waaronder letselschade.
Lees verder
Riskmanagers duiken in de wereld van Lloyd's
Op 18 en 19 april aanstaande vinden de eerste twee dagen van de nieuwe editie van het 'FERMA Lloyd's Professional Development Programme' plaats. Dit programma is gericht op risk & insurance managers met een aantal jaar ervaring die een stap willen zetten in hun carrière.
Lees verder
Kennissessie 'Cryptocurrencies ontcijferd'
Schouten Zekerheid houdt op donderdag 19 april van 15.30 tot 19.00 uur in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum in Rotterdam een kennissessie met als titel 'Cryptocurrencies ontcijferd'.
Lees verder
Autobestuurder komt om bij botsing met trein
Vanochtend heeft een dodelijk ongeval plaatsgevonden, waarbij een trein en een auto in botsing kwamen. De bestuurder van de auto is om het leven gekomen.
Lees verder
BOUWKUNDIG, CIVIELTECHNISCH EN/OF WERKTUIGBOUWKUNDIG SCHADE-EXPERT AVB/CAR
TOP Expertise BV is een onafhankelijk expertisebureau gespecialiseerd in het regelen van technische schades en het uitvoeren van inspecties. Wij zijn een jonge en dynamische expertise-organisatie, gevestigd in Hoogvliet. Onze experts zijn gespecialiseerd in de behandeling van complexe schadegevallen in de bouw, civiele techniek en installatietechniek. Ook behandelen wij uiteenlopende en algemene schades in de aansprakelijkheidssfeer.
Lees verder
Copyright 2019 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716