Nieuwsbrief week 10
Avéro Achmea zet in op co-assurantie
Maandag aan het eind van de middag heeft Avéro Achmea de maandelijkse beursborrel aangeboden. Achmea-directeur Jack Hommel maakte bekend dat de verzekeraar founding partner is geworden van het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum.
Lees verder
Gert-Jan Mijnen algemeen directeur PR Beheer
Per 3 april 2018 zal Gert-Jan Mijnen (48) starten als algemeen directeur van PR Beheer Holding B.V. Dit bedrijf is bekend als dienstverlener in de letselschademarkt onder de namen van de onderdelen Nostimos, Radar en Mediathos.
Lees verder
300 miljoen euro schade door stormen Eleanor en Friederike
Het jaar 2018 is stormachtig begonnen, met in ons land Eleanor (3 januari) en vooral Friederike (18 januari) die voor schade zorgden. Het totale schadebedrag kan rond de 300 miljoen euro uitkomen.
Lees verder
Studieavond 'Expertise en schadebeheer, nu & straks'
Het in Antwerpen gevestigde expertisebureau KVDS.BE bvba houdt voor genodigden op 22 maart aanstaande aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen een studieavond met als titel 'Expertise en schadebeheer, nu & straks'.
Lees verder
Elektronica-verzekering redt Vonk
Met de derde commercial rond bioloog dr. Freek Vonk wil Reaal benadrukken dat het bedrijf ook een breed pakket aan zakelijke verzekeringen biedt, waaronder een Zakelijke Elektronica-verzekering. In lijn van de eerste twee spotjes komt Vonk bij het uitoefenen van zijn vak als 'tv-bioloog' in de problemen en is het zijn moeder die hem door middel van verzekeringen redt.
Lees verder
Politie registreerde in 2017 800.000 misdrijven
Nederlanders van 15 jaar of ouder gaven in 2017 minder vaak aan slachtoffer te zijn geweest van veel voorkomende gewelds- en vermogenscriminaliteit en vandalisme dan in 2012. Het slachtofferschap nam af met 23 procent. De politie registreerde in 2017 0,8 miljoen misdrijven en 1,2 miljoen in 2012. De door de politie geregistreerde misdrijven per duizend inwoners daalden met 30 procent.
Lees verder
Platform Private Uitvoerders Sociale Zekerheid
Het Platform Private Uitvoerders Sociale Zekerheid (PPUSZ) is officieel opgericht. Het platform heeft als doel om belangen te behartigen van private uitvoerders van de sociale zekerheid. Private uitvoerders voeren zelf het eigenrisicodragerschap uit binnen de sociale zekerheid of verlenen diensten op dit gebied voor andere organisaties.
Lees verder
Workshops Caravan en Camper Servicebedrijven
In samenwerking met Dekalin heeft de Vakgroep Caravan en Camper Servicebedrijven (FOCWA Specialisten) drie workshops voorbehandeling/lijmen/afdichten gehouden voor haar leden. Tijdens deze workshops werden de mogelijkheden en toepassingen gepresenteerd en gedemonstreerd die speciaal ontwikkeld zijn voor caravans en campers.
Lees verder
Kifid: Ombudsman is geen beschermde titel
Het Kifid reageerde op de start per 1 maart van de Ombudsman Schadeverzekeringen, een privaat initiatief van mr. Eric Horssius. "Het is goed dat consumenten zich realiseren dat de titel ‘ombudsman’ geen beschermde titel is. Iedereen die zich bezighoudt met mediation, bemiddeling of klachtbehandeling kan zichzelf ombudsman of -vrouw noemen", aldus het Kifid.
Lees verder
Transport Benelux zonder papieren vrachtbrief
Vanaf nu hoeven transportbedrijven en hun opdrachtgevers in Nederland, België en Luxemburg voor hun transport tussen deze landen geen papieren vrachtbrieven meer te gebruiken. Minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) gaf samen met haar Belgische en Luxemburgse collega’s het startschot voor een proef met digitale vrachtbrieven in de Benelux.
Lees verder
AFM legt boetes op aan beleidsbepalers Visie BV
De AFM heeft twee boetes opgelegd aan personen die het beleid bepaalden bij het in Hilversum gevestigde Visie BV, een in 1990 opgerichte tussenpersoon in hypotheken en verzekeringen die in de loop van 2017 is gestopt met de activiteiten.
Lees verder
BlackFin Capital Partners nieuwe eigenaar CED
CED Group heeft een nieuwe eigenaar: BlackFin Capital Partners. In december werd een principe-overeenkomst getekend met de aandeelhouders. Afgelopen vrijdag vond de overdracht van meer dan 99% van de aandelen plaats aan BlackFin Capital Partners.
Lees verder
SCHADE-EXPERT PERSONENSCHADE (M/V) - FULLTIME
Ridder Letselschade behartigt sinds 2006 de belangen van slachtoffers die door bijvoorbeeld verkeersongevallen of bedrijfsongevallen, letselschade lijden. Ridder Letselschade is lid van de Branchevereniging Nederlandse Letselschade Experts (NLE), neemt deel aan de Gedragscode Behandeling Letselschade en voldoet sinds 2008 aan de eisen van het Register Letselschade.
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716