Nieuwsbrief week 07
Loss Adjusting door Hanselman op bouwpolis VKG
VKG heeft de VKG Bouw Polis geïntroduceerd. "Een totaaloplossing voor bedrijven en zzp’ers in de bouw, exclusief aangeboden door adviseurs die samenwerken met VKG", aldus de serviceprovider die onderdeel is van a.s.r. De verzekering bestaat uit de bouwstenen Constructieverzekering (CAR), ontwerpaansprakelijkheid (ONTW) en aansprakelijkheid (AVB).
Lees verder
Donderdag demodag bij ANVA
ANVA houdt donderdag 15 februari aanstaande in zijn kantoor aan de Stadsring 201 in Amersfoort in samenwerking met CED, RISK en Postex een demosessie om de nieuwe koppelingen van Connect Claims en van Postex te demonstreren.
Lees verder
PIV Jaarconferentie op 23 maart a.s. Hoe de letselschaderegeling verandert in de moderne tijd
De Stichting Personenschade Instituut van Verzekeraars (PIV) organiseert jaarlijks de PIV Jaarconferentie. Een dag om kennis met elkaar te delen, inspiratie op te doen, nieuwe dingen te horen en met elkaar in gesprek te gaan. Dit jaar is het thema ‘Evolutie of Revolutie? Hoe de letselschaderegeling verandert in de moderne tijd’.
Lees verder
CED opnieuw een Best Managed Company
CED mag zich ook dit jaar weer een van de best geleide bedrijven van Nederland noemen, volgens de beoordeling van Deloitte, samen met vijftig andere 'Best Managed Companies'. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het 'Best Managed Companies'-programma.
Lees verder
NN Group reikte kunstprijs uit tijdens Art Rotterdam
Tijdens de afgelopen week en weekend gehouden kunstbeurs Art Rotterdam is voor het tweede achtereenvolgende jaar de NN Group Art Award uitgereikt. Deze kunstprijs richt zich op 'uitzonderlijk talent' en is gewonnen door Pauline Curnier Jardin.
Lees verder
Evolutie van chatbots voor verzekeringsbranche
Op 15 maart aanstaande houdt InsuranceInnovators, onderdeel van het Engelse onderzoeksbureau Marketforce, een webseminar over de ontwikkeling van het gebruik van chatrobots in de verzekeringsbranche.
Lees verder
Relatief meeste faillissementen in horeca
Het aantal failliet verklaarde bedrijven is opnieuw gestegen. In januari 2018 zijn er 5 bedrijven meer failliet verklaard dan in december 2017, meldt het CBS. In december steeg het aantal faillissementen met 17. Absoluut gezien zijn de meeste faillissementen in januari uitgesproken in de handel, relatief gezien in de horeca.
Lees verder
Stijgende dekkingsgraden bij pensioenfondsen
De beleidsdekkingsgraden van alle pensioenfondsen zijn in het vierde kwartaal met gemiddeld 1,9% gestegen. Hiermee komt de gemiddelde beleidsdekkingsgraad uit op 110,9%, net genoeg om bescheiden indexaties volgens het Nieuw Financieel Toetsingskader (nFTK) mogelijk te maken.
Lees verder
Eerste procureur-generaal zonder meesterstitel
Marjolein ten Kroode wordt de eerste procureur-generaal bedrijfsvoering in het College van procureurs-generaal van het Openbaar Ministerie (OM). De ministerraad heeft besloten haar voor te dragen op voorstel van minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid. De benoeming gaat in per 1 juni 2018.
Lees verder
Paul Tekofsky van Nationale Borg naar Chubb
Chubb heeft zijn Surety-team in de Benelux uitgebreid met Paul Tekofsky als Senior Underwriter. Hiermee bouwt Chubb zijn garantie-activiteiten in de Benelux verder uit.
Lees verder
Copyright 2022 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716