Nieuwsbrief week 05
Jan Peter Bouter in directie RISK Verzekeringen
RISK Verzekeringen in Nieuwegein breidt de directie uit. Het bedrijf benoemt Jan Peter Bouter (51 jaar) per 1 februari 2018 als commercieel directeur. RISK Verzekeringen is een insurtech serviceprovider voor assurantie-adviseurs, verzekeraars en online labels.
Lees verder
TVM: 66 gekantelde vrachtwagens door storm; vooral buitenlandse chauffeurs
De zware storm zorgde op 18 januari voor veel problemen op de Nederlandse wegen. In totaal waaiden 66 aanhangers en trucks om als gevolg van de extreem zware windstoten, soms met een snelheid tot bijna 140 kilometer per uur. Bij kantelingen ging het volgens TVM vooral om buitenlandse chauffeurs. Het zou daarom goed zijn voortaan op de matrixborden ook in het Engels voor gevaarlijke weersomstandigheden te waarschuwen.
Lees verder
Dé specialist op het gebied van schadeherstel aan inboedel en opstal, komt naar u toe!
In de maanden maart en april zal Nomot op diverse locaties in Nederland presentaties geven over alle herstelmogelijkheden die Nomot voor u kan verzorgen. U bent van harte uitgenodigd een presentatie bij te wonen.
Lees verder
Handleiding voor raadsleden over lokale veiligheid
Op 21 maart a.s. vinden de verkiezingen voor de gemeenteraden plaats. Veel gemeenten vragen de gemeenteraad na deze verkiezingen om een nieuw integraal veiligheidsplan voor vier jaar vast te stellen. Hiermee loopt het nieuwe integrale veiligheidsplan synchroon aan de raadsperiode. Voor veel raadsleden is niet geheel duidelijk wat onder veiligheid verstaan wordt. Het CCV heeft een handleiding uitgebracht.
Lees verder
Vernieuwd keurmerk aanbieders veiligheidscursussen
Het Nederlandse Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV) heeft zijn nieuwe kwaliteitsstempel voor de aanbieders van veiligheidscursussen gelanceerd. Sinds de introductie, begin dit jaar, hebben ruim vijftig opleiders het vernieuwde NIBHV Keurmerk aangevraagd, zo meldt het NIBHV.
Lees verder
Preventie-seminar in CineMec
Op 22 maart 2018 van 11.30 uur tot 18.00 uur houdt van Empel Inspecties en Advisering voor de tweede keer 'Het Echte Preventie Seminar'. Opnieuw is CineMec in Utrecht de locatie waar het evenement plaatsvindt.
Lees verder
Driessen CEO bij Aon Hewitt
Frank Driessen (50) is per 1 april 2018 de nieuwe CEO van Aon Hewitt Nederland. Hij volgt hiermee Pascal Hogenboom op die per 31 maart 2018 bij Aon vertrekt. Driessen is momenteel Chief Commercial Officer (CCO) en Chief Actuary van Aon Hewitt Nederland.
Lees verder
Solera breidt uit met Autodata en SVI-tec
Solera breidt zijn pakket aan diensten uit met het leveren van de Autodata Group webapplicatie voor diagnose, reparatie en onderhoud. Bovendien wordt een nieuwe datadienst SVI-tec gestart specifiek voor schadeherstelbedrijven.
Lees verder
Aon: werkgevers laten loonkostensubsidies liggen
Bijna de helft van de werkgevers zegt eerder iemand aan te nemen als hij daarvoor subsidie krijgt. 62% van de werkgevers in een onderzoek door Aon heeft de afgelopen vijf jaar mensen met een arbeidsbeperking aangenomen, maar slechts 38% maakt ook gebruik van de premiekortingen en subsidieregelingen.
Lees verder
FOCWA-campagne bereikt 2,7 miljoen consumenten
Via online marketing heeft FOCWA met de website focwa-autoschade.nl en met ingezette commercials en online banners in de afgelopen maanden meer dan 2,7 miljoen Nederlandse consumenten bereikt. Bijna 36.000 consumenten hebben de commercials gezien op YouTube.
Lees verder
Peter Korteland (79) overleden
Zaterdag 20 januari jl. is Peter Korteland op 79-jarige leeftijd onverwacht overleden. Hij was met name bekend als de markante directievoorzitter van Nieuw Rotterdam binnen welke verzekeraar hij een lange en succesvolle carrière maakte. De crematie heeft in besloten kring plaatsgevonden.
Lees verder
GEZOCHT: TECHNISCH SPECIALIST (M/V) VESTIGINGEN AMERSFOORT EN EINDHOVEN
Een dynamische en verantwoordelijke baan waarin je je bezighoudt met reconditioneren en/of repareren van (computer)apparatuur, consumentenelektronica en machines in onze werkplaats of bij de klant. Je houdt je tevens bezig met storingen opsporen, meten, repareren en testen van apparatuur.
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716