Nieuwsbrief week 02
BosBoon bundelt krachten met RVJ
Gisteren werd tijdens de jaarlijkse oesterparty van BosBoon Expertise bekendgemaakt dat per die dag - 8 januari - officieel een joint venture is gestart met RVJ Expertises.
Lees verder
Schadehulp Regres gestart
Onder de naam Schadehulp Regres bv hebben Frank Fukking, directeur van Schadehulp, en Marjolijne Knottenbelt, eigenaar van ZO letselschade, gezamenlijk een nieuw bedrijf opgericht voor het verhalen van materiële en letselschades.
Lees verder
Stijn Réz volgt bij Chubb Arjen van Dun op
Bij Chubb vervult Stijn Réz per 1 januari jl. de rol van A&H Manager Benelux. Hij volgt hiermee Arjen van Dun op die is benoemd tot Regional Head of Corporate & Distribution, A&H. Anuska Jhagroe versterkt het team als Senior Underwriter.
Lees verder
Sloop van ingestorte parkeergarage Eindhoven
Vandaag 9 januari start Koninklijke BAM Groep met de sloopwerkzaamheden van de parkeergarage op Eindhoven Airport. Dit gebeurt in nauw overleg met de Onderzoeksraad voor Veiligheid vanwege het lopende onderzoek naar de oorzaak van de instorting van de garage op 27 mei 2017.
Lees verder
NLE treedt toe tot Platformoverleg De Letselschade Raad
In december 2017 hebben de deelnemende organisaties van De Letselschade Raad besloten om de Branchevereniging NLE toe te laten als volwaardig lid van het Platformoverleg. Dat overleg, onder voorzitterschap van mr. Tjibbe Joustra, is het hoogste overlegorgaan van de Raad.
Lees verder
Recordoplage 'RekenHulp 2018' van de Bureaus
Bij 'de Bureaus' is de nieuwe editie van de RekenHulp verschenen. In de 48 pagina’s tellende RekenHulp 2018, die in een recordoplage van 2.500 exemplaren wordt gedrukt, worden veelgebruikte cijfers met betrekking tot personenschade, bijgewerkt tot en met 1 januari 2018, op overzichtelijke wijze gerubriceerd.
Lees verder
Vandaag VNAB nieuwjaarsreceptie in RDM Onderzeebootloods
De VNAB beursborrel op maandag 5 februari aanstaande in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum wordt aangeboden door MS Amlin. Vandaag dinsdag 9 januari vindt in de RDM Onderzeebootloods in Heijplaat (Rotterdam) de VNAB nieuwjaarsreceptie plaats.
Lees verder
Schadesessie over 'merk erkend schadeherstel'
Automotive Insiders houdt tijdens 7 februari een schadesessie. Daarin wordt ditmaal uitgebreid stilgestaan bij 'merk erkend schadeherstel'. Sprekers zijn onder anderen Marcel van Dijk (CED) en Evert-Jeen van der Meer (Aon). De bijeenkomst wordt gepresenteerd door Hans Groenhuijsen en Ric van Vugt.
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716