Nieuwsbrief week 49
Ruim 14% meer nieuwe auto's verkocht
​In november 2017 zijn 37.113 nieuwe auto’s in Nederland geregistreerd. Een stijging van 17,6 procent ten opzichte van dezelfde maand in 2016. In totaal zijn dit jaar 397.258 nieuwe auto’s verkocht, 50.249 meer dan in de eerste 11 maanden van 2016 (347.009). Een stijging van 14,5 procent. Dit blijkt uit de officiële verkoopcijfers van RAI Vereniging, BOVAG en RDC.
Lees verder
Tekencommissie volmacht zal verder dalen
Volmachtbedrijven moeten rekening houden met een verdere verlaging van de tekencommissie. De scheiding die de sector aanhoudt tussen zakelijke en privéklanten is veelal te scherp. Verlaging van klimaatschade zal ook een adviesrol voor het intermediair worden. Deze en meer uitspraken werden gedaan tijdens een seminar dat SUREbusiness afgelopen week in DeFabrique in Utrecht heeft gehouden.
Lees verder
Water-, brand- of transportschade?
Kooistra Opkopers is een vertrouwde naam in de markt. Een Dokkums bedrijf dat bekend staat om zijn snelheid, flexibiliteit en goede biedingen bij het opkopen van alle mogelijke schadegoederen na rook-, water-, brand- of transportschade.
Lees verder
Autoschadetoepassing Tractable wint DIA-award
Tijdens de derde editie van de Digital Insurance Agenda, die vorige maand in München werd gehouden, hebben 50 insurtechs zich gepresenteerd aan duizend bezoekers uit 42 verschillende landen. Zes van de insurtechs die zich presenteerden werden door de aanwezigen gekozen tot 'insurtechs met de grootste strategische impact'.
Lees verder
(JUNIOR) EXPERT BRAND - INHOUD (WERKTUIGBOUWKUNDIGE)
Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging, in een werkomgeving die volop in ontwikkeling is? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren op de vacature voor de functie van Junior Expert Brand -Inhoud (bij voorkeur werktuigbouwkundige) bij onze organisatie.
Lees verder
Keuringsbedrijf TÜV koopt label 'OK compost'
Het internationaal werkende keuringsbedrijf TÜV AUSTRA Groep heeft in België het label 'OK compost' overgenomen van het Belgische instituut Vinçotte. De TÜV AUSTRIA Groep integreert per begin deze maand de activiteiten van OK compost in TÜV AUSTRIA Belgium.
Lees verder
Drietal bedrijven werkt samen in Recall Solutions
Recall Solutions is een nieuw samenwerkingsverband dat drie specialismen bundelt op het gebied van product recall. De samenwerkende bedrijven zijn advocatenkantoor Kennedy Van der Laan, expertisebureau Cunningham Lindsey en communicatie-adviesbureau Bex*communicatie.
Lees verder
Rik Verhoeven naar Aegon-onderdeel TKPI
Per 1 december is Rik Verhoeven als Head of International New Business verantwoordelijk voor de internationale groei van de fiduciaire dienstverlening van TKP Investments binnen de Europese institutionele markt. TKP Investments is onderdeel van verzekeraar Aegon. Hij is afkomstig van Delta Lloyd.
Lees verder
Wat heeft film Rocky met beroepsziekten te maken?
Van Ameyde en de advocatenkantoren Van Traa en Stadermann Luiten hebben in het kader van het te vormen Kennisplatform Beroepsziekten deze week een 'Ronde tafel Beroepsziekten' gehouden. Voor de Ronde Tafel zijn in kleine setting gasten van verzekeraars, makelaars, advocaten en de expertisewereld bij elkaar gekomen om te leren en van gedachten te wisselen over beroepsziekten.
Lees verder
Yavuzyigitoglu advocaat bij ELFI letselschade
Per 1 december jongstleden is het team van ELFI letselschade Advocaat uitgebreid met een nieuwe letselschade advocaat, Mehmet Yavuzyigitogluk. Hij werkte hiervoor als advocaat bij Advocatenkantoor Sepers.
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716