Nieuwsoverzicht week 36
BeneVia, Kral Westen en Den Hartigh gestart met Postex
In juli meldden we reeds dat Postex Nederland B.V. de klantenkring in de assurantiebranche had uitgebreid (met volmachtbedrijven Connect en Licent). Opnieuw heeft dit platform voor postverzending nieuwe klanten in de assurantiebranche begroet. Zo gingen in de afgelopen weken BeneVia, Kral Westen en Den Hartigh Adviesgroep 'live' met het platform.
Lees verder
3M winnaar eerste 'Rob Insinger Award'
Zojuist is in Beachclub Habana aan het strand van Kijkduin door Betsie Insinger bekendgemaakt dat 3M Nederland B.V. de 'Rob Insinger Award' heeft gewonnen. Deze door Duurzaam Herstel ingestelde award is vernoemd naar wijlen haar echtgenoot, Rob Insinger.
Lees verder
Van den Doel verantwoordelijk voor Aon Global Risk Consulting
Aon heeft onderdelen Aon Global Risk Consulting (AGRC) en COT (Instituut voor Veiligheids- en Crisismanagement) samengevoegd. "Door deze samenvoeging ontstaat een risk consultancyafdeling van ruim vijftig mensen die een breed scala aan risico- en crisis-expertisegebieden aanbiedt. In Nederland blijft COT onder de huidige naam en met de huidige dienstverlening opereren", aldus Aon.
Lees verder
CFO bij Eureko Sigorta Turkije
Caspar van Haaften is benoemd tot Chief Financial Officer (CFO) van de Turkse verzekeringsactiviteit van Achmea 'Eureko Sigorta'. Van Haaften volgt per 1 oktober 2017 Constantino Mousinho op, die de rol gaat vervullen van Director of Finance and Strategy bij Achmea International.
Lees verder
Uitbreiding team Andriessen Expertise
Per 1 september jl. zijn weer twee nieuwe experts in dienst getreden bij Andriessen Expertise B.V., mevrouw mr. E. (Emmeken) Fijma en mevrouw B. (Bea) Jalvingh. Beiden zijn personenschade / aansprakelijkheidsdeskundige. Emmeken is de laatste jaren werkzaam geweest bij Cunningham Lindsey. Bea was voor haar overstap werkzaam bij Univé Verzekeringen.  
Lees verder
GroepsApp-AlarmStoeptegel
Na de diverse stickers en borden die te koop zijn om duidelijk te maken dat er in een wijk een groep bewoners zich met inbraak-preventief oogmerk heeft verenigd in een Whatsapp-groep, is er nu ook een straattegel te koop om dit kenbaar te maken: de GroepsApp-AlarmStoeptegel.
Lees verder
Brancheregister brengt de schademarkt in beeld
In ons brancheregister vindt u alle bedrijven die er toe doen in de schademarkt. Deze week SRC (Schade Regie Centrum) gevestigd te Wouw in beeld.
Lees verder
Crisisberaad over orkaan Irma; hulptroepen worden ingezet
De orkaan Irma heeft gisteren grote schade aangericht in de Cariben, waarbij het eiland Sint Maarten zeer zwaar getroffen is. In verband hiermee zijn de ministers die het meest betrokken zijn bij de hulpverlening vanochtend bijeen onder leiding van premier Mark Rutte in het Nationaal Crisis Centrum.
Lees verder
Onderzoek naar brand bij ExxonMobil
De Onderzoeksraad voor Veiligheid heeft aangekondigd dat een onderzoek is gestart naar de brand die op 21 augustus 2017 plaatsvond bij ExxonMobil in Rotterdam. De Raad onderzoekt hierbij de directe oorzaak van de brand en eventueel achterliggende oorzaken en bekijkt welke lessen er te leren zijn.
Lees verder
Congres 'Making Waves' op Afsluitdijk: 35 'water-innovaties'
Donderdag a.s. wordt op de Afsluitdijk het congres 'Making Waves' gehouden, met slimme en samenhangende ideeën over water, klimaat, voedsel, gezondheid, energie en veiligheid. Het congres wordt afgetrapt door de winnaar van de Nobelprijs Kofi Annan. Andere sprekers zijn minister Melanie Schultz van Haegen over 'goed watermanagement en internationale stabiliteit' en Tom Middendorp met de invalshoek veiligheid. Bovendien worden er 35 innovaties gepresenteerd.
Lees verder
Brede bijeenkomst reconditionering
Inmiddels is het programma voor de 'brede bijeenkomst reconditionering' rond. Deze bijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 10 oktober bij De Leilinden in Soest. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door het OSB (Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten) voor bedrijven die actief zijn in reconditionering. Deze bijeenkomst is ook toegankelijk voor bedrijven die geen lid zijn van OSB.
Lees verder
Copyright 2022 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716