Nieuwsoverzicht week 33
Verzekeraars onderzoeken mogelijkheid tot extra inspecties bij veehouderijbedrijven
Verzekeraars onderzoeken samen met het Verbond van Verzekeraars de mogelijkheden om extra risicogerichte inspecties uit te voeren bij veehouderijbedrijven. De verzekeraars komen met deze actie naar aanleiding van de recente stalbranden waarbij een groot aantal dieren om het leven is gekomen. Hiermee willen verzekeraars een bijdrage leveren aan het voorkomen van schade en dierlijke slachtoffers.
Lees verder
Raymond Bothof verlaat Lengkeek
Na een dienstverband van bijna 5 jaar gaat Raymond Bothof per 1 september a.s. Lengkeek verlaten. Hij heeft elders een nieuwe uitdaging gevonden.
Lees verder
Verzekeraars niet dol op jonge automobilisten
Gemiddeld maken ze meer brokken. Niet alleen door onervarenheid, maar ook door roekeloosheid. Dat weten verzekeraars ook. Zijn er grote verschillen tussen verzekeraars in acceptatiebeleid voor jongeren en de premies?
Lees verder
Uitbreiding team Context
Per 1 september a.s. wordt het team van Context uitgebreid met drie nieuwe collega's. respectievelijk een werktuigkundig expert, een bedrijfsschade expert en een backoffice collega.
Lees verder
Toezichtkosten lopen steeds meer uit de pas
De kosten van toezicht op verzekeraars moeten deels door de overheid worden betaald. Goed toezicht dient een maatschappelijk belang, en daarom is het niet redelijk dat consumenten via hun premie voor de volledige toezichtkosten opdraaien. Dat stelt het Verbond van Verzekeraars in een consultatiereactie op de voorgenomen herziening van de Wet bekostiging financieel toezicht.
Lees verder
Serviceproviders onder het fileermes
Financiƫle advieskantoren geven aan dat de dienstverlening van serviceproviders voor hen relevant bijdraagt aan het door hun kantoren behaalde rendement. Bureau DFO signaleert een gemiddelde stijging van de kwaliteit van dienstverlening zoals serviceproviders die verlenen.
Lees verder
Pilot Autoglas Recycling Programma van start
Op 1 augustus is de pilot voor het hoogwaardig recyclen van autoglas met A.A.S. Allround Automotive Solutions (A.A.S.), VRN Logistiek B.V. (VRN) en Duurzaam Repareren van start gegaan. Met dit initiatief willen partijen het recyclingpercentage naar een hoger niveau tillen.
Lees verder
Brancheregister brengt schademarkt in beeld
In ons brancheregister vindt u alle bedrijven die er toe doen in de schademarkt. Deze week SOD ONDERZOEK in beeld.
Lees verder
Caravan en Camper Servicebedrijven (CCS) blijft actief binnen FOCWA
De Vakgroep Caravan en Camper Servicebedrijven heeft op haar laatste bestuursvergadering besloten om voorlopig actief te blijven als zelfstandige vakgroep binnen de Vereniging FOCWA Specialisten.
Lees verder
Adfiz Prestatie Onderzoek in MoneyView ProductManager
Met ingang van vandaag worden de scores van het Adfiz Prestatie Onderzoek opgenomen in de MoneyView ProductManager (MPM). De MPM is het onlangs geheel vernieuwde benchmarkplatform van MoneyView waarmee banken en verzekeraars hun eigen producten kunnen vergelijken met die van de andere aanbieders in de markt.
Lees verder
Copyright 2019 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716