Nieuwsoverzicht week 32
Massaclaim tegen Volkswagen
ConsumentenClaim voert sinds 2004 juridische massaclaim procedures. Momenteel heeft de organisatie een claim in voorbereiding tegen Volkswagen voor beleggers die koersverlies hebben geleden door het 'sjoemelsoftware-schandaal'.
Lees verder
Smart Repair Hersteller 2017 neusje van de zalm
Dit jaar hebben de organisatoren van Duurzaam Repareren gekozen voor een andere opzet van de verkiezing van de Smart Repair hersteller 2017. De kwaliteit van de kandidaten is echter ook dit jaar ongewijzigd hoog. Op het schade event van Automotive Insiders “Prijs en kwaliteit van schadeherstel” van 13 september zal de winnaar bekend worden gemaakt.
Lees verder
Longo van AmTrust spreker op DIA Munich
Data is een gamechanger en speelt een belangrijke rol in de digitale verzekeringsagenda op DIA München, 15 en 16 november.
Lees verder
Onderzoeksraad neemt fipronil onder de loep
De Onderzoeksraad voor Veiligheid start een onderzoek naar aanleiding van de aanwezigheid van het bestrijdingsmiddel fipronil in de voedselketen. De Raad wil nagaan waarom het middel niet eerder is opgemerkt en wat de rol van de pluimveesector en de overheid daarbij is geweest.
Lees verder
Brancheregister brengt de schademarkt in beeld
In ons brancheregister vindt u alle bedrijven die er toe doen in de schademarkt. Deze week MAASSTAD ADVOCATUUR in beeld.
Lees verder
Copyright 2019 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716