Nieuwsoverzicht week 31
Debbie kost Swiss Re 320 miljoen dollar
De halfjaarresultaten van de Swiss Re groep laten een afname in premie zien van 8% tot 18,1 miljard usa dollar. De netto winst daalde van 1,9 in het eerste half jaar van 2016 naar 1,2 miljard dollar in het eerste halfjaar van 2017.
Lees verder
Verzekeraar mag kapotte telefoon vervangen door opgelapte
Een consument claimt bij verzekeraar ACE European Group Ltd een nieuwe mobiele telefoon ter vervanging van zijn kapotte toestel. De verzekeraar vindt dat kan worden volstaan met het aanbieden van een refurbished telefoon ter vervanging. De consument heeft zich hierover bij Kifid beklaagd. De Geschillencommissie stelt de verzekeraar in het gelijk.
Lees verder
Definities 'waarde' op een rij gezet
De VRT (Verenigd Register van taxateurs) heeft de definities van het begrip 'waarde' voor de leden op een rij gezet in een document. Veelal is taxatie gerelateerd aan een te verzekeren object. In het BW komt in artikel 7:960 de 'voorafgaande taxatie van de waarde van een zaak' ter sprake. De wetgever laat zich hierin echter niet uit over welke waarde en bovendien is niet iedere taxatie ten behoeve van verzekering, zo stelt de VRT.
Lees verder
Duijn directeur van actuarieel Nederland
Hans Duijn is met ingang van gisteren de nieuwe algemeen directeur van het Actuarieel Genootschap en het Actuarieel Instituut. Hij volgt hiermee ir. drs. Jeroen Breen AAG op, die sinds juni 2011 leiding heeft gegeven aan beide organisaties.
Lees verder
Lancyr vergelijkt rechtsbijstand voor automobilist
Autobezitters die voor rechtsbijstand verzekerd willen zijn in het verkeer, kunnen beter een losse rechtsbijstandverzekering afsluiten dan een aanvullende verkeersdekking op de autoverzekering. Nu nog kiest 15% van alle Nederlanders voor de aanvullende dekking. Dit zegt het in Amsterdam gevestigde, landelijk werkende intermediair Lancyr Verzekeringen.
Lees verder
CCV belicht nieuwe Politiekeurmerk Veilig Wonen
Het CCV houdt op 18 september van 16.00 tot 18.30 uur een kennismakingsbijeenkomst in Utrecht voor beveiligingsbedrijven die de overstap willen maken naar het PKVW 3.0. Het CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid) informeert over de mogelijkheden, de voorwaarden en kansen die het nieuwe PKVW (Politiekeurmerk Veilig Wonen) biedt.
Lees verder
Commercieel manager bij Koers Groep
Roland van der Hoek (47) is commercieel manager bij Koers Groep in Barendrecht. Hij is verantwoordelijk voor de commerciƫle activiteiten van Koers en maakt deel uit van het management team.
Lees verder
Kortsluiting en brand leggen 'Shell Pernis' stil
Zaterdagavond om ongeveer halfelf 's avonds ontstond bij Shell Pernis - de grootste raffinaderij van Europa - kortsluiting in het hoogspanningsstation, waarna een ontploffing volgde en brand. De brand is sinds zondagmorgen vroeg onder controle. Er zijn geen gewonden gevallen. Op het terrein zijn zestig fabrieken. De helft kwam zonder stroom door de gebeurtenis.
Lees verder
Gezocht: schade-expert zakelijk brand
ReFlex Personeel zoekt voor een expertisebureau dat gevestigd is in de stadsmetropool Rotterdam-Den Haag een schade-expert brand zakelijk. Een uitdagende functie voor een ondernemend ingestelde zelfstandig werkende expert, die in loondienst van een expanderend en innovatief bedrijf wil meegroeien.
Lees verder
Copyright 2019 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716