Nieuwsoverzicht week 26
NIVRE start register voor deskundigen letselherstel
​Op voordracht van het Branchebestuur Personenschade zal het NIVRE een register openen voor professionals die zich bezighouden met herstelgerelateerde dienstverlening in de letselschade. De eerste groep van professionals die in dit register zal worden ingeschreven zijn de herstelcoaches, die sinds 2015 een eigen opleiding kennen. Ingeschreven professionals zullen de titel krijgen van NIVRE Register-Deskundige (rd).
Lees verder
Dave Bebelaar Award voor styreenvrije plamuur
Roberlo Nederland BV heeft zojuist de Dave Bebelaar Duurzaamheidsaward 2017 gewonnen. Het bedrijf heeft een styreenvrije autoplamuur op de markt gebracht.
Lees verder
RZ-ECOSEAL genomineerd voor de Golden Service Awards
Brand komt regelmatig voor in de horeca keuken, ongeveer 95% wordt veroorzaakt door vetkanaal brand. Het product RZ-ECOSEAL van Dolmans Calamiteiten Diensten, recentelijk genomineerd door de Golden Service Awards, heeft een preventieve oplossing tegen vetkanaal branden. Door deze coating aan te brengen worden de vetkanalen geseald. Dit is een waterdichte en brandveilige oplossing voor onder andere vervuilde vetafzuigsystemen.
Lees verder
Brancheregister brengt schademarkt in beeld
In ons Brancheregister vindt u praktisch alle bedrijven die er toe doen in de schademarkt. De NAW-gegevens, het telefoonnummer, het e-mailadres en het websiteadres. Klik de vlag aan, en de Google-map van de locatie van het bedrijf ‘popt up’. Van de meeste bedrijven is als verdieping aangegeven welke specialisaties het bedrijf biedt.
Lees verder
Jaarrapport met lessen die we kunnen leren uit ongevallen
De Onderzoeksraad voor Veiligheid heeft het jaarverslag 2016 gepubliceerd. In 2016 heeft de Onderzoeksraad zes rapporten en tien verkorte rapporten gepubliceerd. In het verslagjaar zijn tien uitgebreide onderzoeken gestart.
Lees verder
Prepaid autoverzekering Bundelz
Nationale-Nederlanden en Vodafone zijn met een proef gestart met een prepaid autoverzekering: Bundelz. De autoverzekerde koopt met een bundel van 50 euro een WA-dekking voor 1000 kilometer.
Lees verder
Een schroeischade is door Nomot zo hersteld
Wekelijks ontvangt de verzekeraar tientallen meldingen van schroeischades aan inboedel- en opstalartikelen. Het aanrechtblad bleek namelijk niet bestand tegen de hete pan. En de gevallen sigaret heeft een gat in de bank veroorzaakt. Gelukkig is herstel van schroeischades door Nomot zó geregeld.
Lees verder
Flanderijn aandeelhouder in kredietverzekeraar Mercury
De eind 2016 opgerichte kredietverzekeraar Mercury Trade Credit uit Rotterdam heeft, als strategische stap, een minderheidsbelang van 15% verkocht aan incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie Flanderijn uit Rotterdam.
Lees verder
Calamiteit: naast schade- ook communicatie-expert benoemen?
Vanderwal & Joosten (VWJ) heeft de traditionele Midsummer BBQ gehouden voor zijn relaties. Ditmaal was voor een nieuwe locatie gekozen: Down Under, een beachclub in Nieuwegein, aan een plas met strand en sportieve activiteiten.
Lees verder
Zwitserleven als merk voor schadepolissen
Vivat, moederbedrijf van onder meer Reaal, gaat het merk Zwitserleven ook gebruiken voor de verkoop van schadeverzekeringen. Dat zegt Ron van Oijen, bestuursvoorzitter Vivat, in gesprek met acteur en presentator Chris Zegers.
Lees verder
Van Empel bronzen jubilaris
Afgelopen week is jubilaris Ruud van Empel door zijn collega's in het zonnetje gezet. 12,5 jaar geleden startte hij in zijn eentje ‘van Empel Inspecties en Advisering’.
Lees verder
SCHADE MAGAZINE NUMMER 3 VANDAAG VERSCHENEN
In dit nummer komen onder andere een bliksemexpert aan het woord en Nivre-voorzitter George Oostrom over inspiratie en vernieuwing. De 30 jarig Stichting Salvage 'meer dan vuur alleen' wordt belicht. Een jaar na de hagelcatastrofe staat World Hail Solutions paraat voor de volgende hagelcalamiteit.
Lees verder
Copyright 2020 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716