Nieuwsoverzicht week 23
Schade Magazine vaart mee met de 20e AssurMada
De 20e editie van de AssurMada start zaterdag 17 juni vanuit Vlissingen. De zeiltocht voor mensen werkzaam in de verzekeringsbranche wordt dit keer heel bijzonder. Er wordt gevaren naar het hart van de mondiale verzekeringswereld, daar waar het verzekeren is ontstaan.
Lees verder
Genomineerden Dave Bebelaar Award
Op 29 juni aanstaande viert Duurzaam Repareren haar vijfjarige bestaan. Tijdens deze lustrumbijeenkomst kiest het publiek de winnaar van de duurzaamheidsaward in de automotive, de Dave Bebelaar Award.
Lees verder
Het maakbare geheugen
De medisch adviesbureaus Medas en MAG houden komende dinsdagmiddag in Driebergen een bijeenkomst getiteld 'Het maakbare geheugen'.
Lees verder
Door windvlaag opzij; wisselen van rijstrook?
De Geschillencommissie Schadeverzekeraars heeft een uitspraak gedaan over een geschil inzake de OVS (Overeenkomst Vereenvoudigde Schaderegeling) met betrekking tot een botsing op de snelweg A2 waarbij een personenauto door een windvlaag tegen een naast hem rijdende vrachtauto werd geduwd. De vraag is of dit gezien kan worden als het wisselen van rijstrook.
Lees verder
Informatieavond Verzekeringskunde UvA
De tweejarige masteropleiding Verzekeringskunde aan de Amsterdam Business School van de Universiteit van Amsterdam (UvA) gaat in september weer van start. Aanstaande woensdagavond 14 juni wordt een informatieavond gehouden in het universiteitsgebouw aan de Plantage Muidergracht 12 in Amsterdam.
Lees verder
Ook technische voertuiggegevens Europees uit te wisselen
Vandaag heeft minister Melanie Schultz van Haegen tijdens de Transportraad in Luxemburg het Protocol tot wijziging van het EUCARIS-Verdrag ondertekend. Hiermee wordt het opsporen van fraude en criminaliteit met rijbewijzen en voertuigen weer iets eenvoudiger.
Lees verder
Input ontwikkelingen voor Wft-examens
Medewerkers van aanbieders, adviseurs/bemiddelaars en opleidings- en exameninstituten worden uitgenodigd ontwikkelingen aan te dragen bij het College Deskundigheid Financiƫle Dienstverlening (CDFD) om opgenomen te worden in de Wft-examens.
Lees verder
Van Ameyde, Van Traa en Stadermann Luiten initiƫren kennisplatform beroepsziekten
Van Ameyde en de advocatenkantoren Van Traa en Stadermann Luiten nemen het initiatief om een kennisplatform met betrekking tot beroepsziekten op te zetten. De bedoeling is dat dit tot een netwerk leidt van personen en partijen die zich bezighouden met deze materie. Dit zei Edwin Rijsdijk van Van Ameyde vanmiddag op een seminar over beroepsziekten.
Lees verder
Meest gelezen artikelen afgelopen maand
De sinds begin van dit jaar vernieuwde website van Schade Magazine kan zich verheugen in steeds grotere lezersaantallen. Afhankelijk van het onderwerp trekken berichten van 500 tot meer dan 3000 lezers, nog los van de lezers die deze berichten hebben in de elke dinsdag verstuurde Nieuwsbrief en in het elke vrijdag door ons verstuurde weekoverzicht, alsook de lezers van de berichten op de verschillende social media die wij inzetten zoals twitter, facebook en LinkedIn.
Lees verder
Copyright 2020 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716