Nieuwsbrief week 23
Troostwijk gaat op expansiepad voor Tinsa
Het Spaanse taxatiebureau Tinsa Group heeft vorige maand de Troostwijk Groep overgenomen. Daarmee vallen alle activiteiten van Troostwijk Groep nu onder de Tinsa Group. Dat zijn taxatie-, expertise- en real estate activiteiten. De Nederlandse vennootschappen van Troostwijk Groep blijven ongewijzigd onder de huidige merknamen actief in de markt, te weten Troostwijk Taxaties, Troostwijk Expertises, Troostwijk Real Estate en Apresa.
Lees verder
Meeste klachten uit 'schade' voor jarig Kifid
Bij het financiële klachteninstituut Kifid vindt een wijziging plaats in de leiding. Algemeen directeur mr. Bas de Groot neemt op 1 juli afscheid als algemeen directeur. Mevrouw mr. Eveline Ruinaard, die sinds 1 januari 2017 fulltime voorzitter is van de Geschillencommissie, wordt tevens belast met de leiding van het instituut dat in 2017 tien jaar bestaat.
Lees verder
Door windvlaag opzij; wisselen van rijstrook?
De Geschillencommissie Schadeverzekeraars heeft een uitspraak gedaan over een geschil inzake de OVS (Overeenkomst Vereenvoudigde Schaderegeling) met betrekking tot een botsing op de snelweg A2 waarbij een personenauto door een windvlaag tegen een naast hem rijdende vrachtauto werd geduwd. De vraag is of dit gezien kan worden als het wisselen van rijstrook.
Lees verder
Bureau DFO brengt Wft Jaarboek uit
Bureau DFO heeft het ‘Wft Jaarboek 2017’ uitgebracht. In dit boek wordt voor ondernemers in de financiële branche vanuit een praktische insteek een overzicht gegeven van de voor hen geldende toezichtswetgeving. Bureau DFO wil jaarlijks een nieuwe editie van dit boek uitgeven.
Lees verder
Alleenstaande 20-er besteedt slechts 1,7% aan verzekeringen
Huishoudens van jongere en oudere twintigers verschillen in samenstelling. De meeste 20-jarigen wonen nog thuis, terwijl ruim zeven op de tien 29-jarigen zelfstandig wonen en betaald werk hebben. Van de 29-jarige zelfstandig wonende werkenden is 20% alleenstaand, is 28% onderdeel van een paar zonder kinderen en 23% van een paar met kinderen.
Lees verder
Meest gelezen artikelen afgelopen maand
De sinds begin van dit jaar vernieuwde website van Schade Magazine kan zich verheugen in steeds grotere lezersaantallen. Afhankelijk van het onderwerp trekken berichten van 500 tot meer dan 3000 lezers, nog los van de lezers die deze berichten hebben in de elke dinsdag verstuurde Nieuwsbrief en in het elke vrijdag door ons verstuurde weekoverzicht, alsook de lezers van de berichten op de verschillende social media die wij inzetten zoals twitter, facebook en LinkedIn.
Lees verder
Copyright 2020 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716