Nieuwsbrief week 20
DEKRA op weg naar 40 duizend medewerkers
Voor het dertiende jaar op rij heeft de internationale expertise-organisatie DEKRA groei in omzet, winst en het aantal werknemers gerealiseerd. De groepsomzet van DEKRA steeg in 2016 met 6,7% naar 2,9 miljard euro. Het operationele resultaat nam met 9,7% toe tot 220 miljoen euro. Het aantal medewerkers steeg met 2.700 tot boven de 39 duizend.
Lees verder
2 van de 6 insurtech-awards voor NL-bedrijven
Reggy de Feniks, Conny Dorrestijn en Roger Peverelli (v.l.n.r.) zijn de initiators van de tweedaagse bijeenkomst DIA (Digital Insurance Agenda). Zij kunnen terugkijken op een geslaagd evenement, waarbij in een omgeving van industrieel erfgoed een aanzienlijk aantal insurtech initiatieven zich voor een internationaal publiek hebben kunnen presenteren. Zes daarvan wonnen een DIAmond-award. Hieronder twee initiatieven van Nederlandse makelij, te weten van FRISS en Backbase.
Lees verder
Specialisatieopleiding Gerechtelijk Deskundige
Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor deskundigen die (regelmatig) door rechtbanken worden ingeschakeld om een deskundigenbericht uit te brengen in het kader van de rechtspleging. De Specialisatieopleiding omvat twaalf bijeenkomsten in de periode september 2017 tot en met februari 2018. Het programma start op woensdag 13 september 2017, van 14.30 tot 21.30 uur.
Lees verder
CFO van Delta Lloyd naar ABN AMRO
Bij Delta Lloyd vertrekt de Chief Financial Officer Clifford Abrahams per 1 september a.s. Hij treedt dan in dienst bij ABN AMRO Groep als CFO.
Lees verder
Millennials passen niet in huidige producten
Millennials hebben andere prioriteiten en een andere levensstijl dan volwassenen uit voorgaande generaties. Daardoor passen hun verzekeringsbehoeften niet in de standaard productpakketten die momenteel op de markt zijn, zo concludeert GlobalData uit marktonderzoek.
Lees verder
Avocado snelste import groeier
Nederland importeerde in 2016 voor een recordbedrag van 433 miljoen euro aan avocado’s. Daarmee is Nederland na de VS de grootste avocado-importeur ter wereld. Dat meldt het CBS.
Lees verder
Clichés zijn clichés omdat ze waar zijn
Toen Jan Schrijver, hoofdredacteur van Schade Magazine, mij vroeg of ik voor één keer de column op pagina één van het Schade Magazine wilde overnemen omdat ik al 27 jaar in het wereldje rondloop, heb ik spontaan ja gezegd. Zo dom. Want dat betekent natuurlijk dat je dan ook iets zinvols moet schrijven over het centrale thema van dat nummer: de rol van de vrouw.
Lees verder
VRT: de waarde van waarneming
Op donderdag 1 juni aanstaande vindt in het Hilton Royal Parc Hotel te Soestduinen het jaarlijkse VRT Symposium plaats. Het evenement is bedoeld voor alle aangesloten taxateurs. Dit jaar is het thema ‘de waarde van waarneming’.
Lees verder
Copyright 2020 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716