Nieuwsbrief week 11
Achmea belandt in het rood
Achmea is afgelopen jaar in de rode cijfers gedoken voor bijna het bedrag dat vorig jaar werd verdiend. De verzekeraar boekte een negatief resultaat van 382 miljoen euro tegen in 2015 een positief resultaat van 386 miljoen. Over het schadebedrijf meldt de verzekeraar "een toenemend marktaandeel in een zeer concurrerende particuliere schademarkt".
Lees verder
Nomot geeft 10% korting aan particuliere reinigingsopdrachten van vloerkleden!
Met de voorjaarsschoonmaak in het vooruitzicht biedt Nomot haar particuliere klanten komende periode 10% korting op reiniging van zijn of haar vloerkleed.
Lees verder
Website Schade Magazine vernieuwd
Nadat begin dit jaar de Nieuwsbrief van Schade Magazine een moderner uiterlijk heeft gekregen, is nu ook de website van Schade Magazine vernieuwd.
Lees verder
Brandweer start campagne: Blijf uit de rook
De Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost is onder de titel 'Blijf uit de rook!' met een voorlichtingscampagne gestart om de bevolking te wijzen op de gevaren van rook. "Onbewust doen mensen in geval van brand het tegenovergestelde van wat goed voor ze is. Vooral in het eerste uur komen veel toeschouwers naar de plaats van het incident. De kans is daarbij groot dat je in de rook staat en die dus ook inademt", aldus de brandweer.
Lees verder
China goed voor bijna helft wereldpremiegroei
Het onderzoeksinstituut van de Allianz Groep heeft berekend dat het afgelopen jaar het totale premie-inkomen van de verzekeringsmarkt wereldwijd met 4,4% is toegenomen tot meer dan 3600 miljard euro. Bijna de helft van de groei is afkomstig uit China, terwijl voor de West-Europese markt sprake is van stagnatie (1,2% daling in het totale premievolume).
Lees verder
Vanderwal & Joosten deed mee aan NL Doet
Afgelopen vrijdag heeft Vanderwal & Joosten BV zich met het gehele team ingezet voor NL Doet, bij Woonzorgcentrum Groenelaan te Amstelveen. Een zorgcentrum waar bewoners met een (chronische) ziekte revalideren en mensen met dementie verblijven in groepswoningen.
Lees verder
Audatex: gemiddeld schadebedrag 1288 euro
In de eerste maand van het jaar zijn ruim 88 duizend autoschade-analyses op basis van Audatex-calculaties gemaakt, net iets minder dan de 89 duizend in december 2016. Het gemiddeld schadebedrag was 1288,65 euro.
Lees verder
Copyright 2020 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716