Nieuwsbrief week 7
Nieuw kantoor BosBoon Expertise in Heerenveen
BosBoon Expertise beschikt sinds begin van dit jaar over een vestiging in Heerenveen. Vanuit deze vestiging werken mede-oprichter ing. Herman van der Bos (CAR/AVB), Mariska Pennings (letsel), John Coblens (boringen) en ing. Arjan Renting (CAR/AVB).
Lees verder
NN neemt proef met door autolener te sluiten verzekering
Nationale-Nederlanden is met een groep van ongeveer 150 gebruikers een pilot gestart voor een tijdelijke autoverzekering. Deze wordt aangeboden via een app (’Gappie’). Het product richt zich op mensen die een auto lenen van een familielid, vriend of kennis. De autolener sluit de verzekering af. Het product is gebaseerd op voorwaarden van NN-volmachtnemer Intrasurance.
Lees verder
Inspelen op de gemakzoekende klant
Nomot herstelt steeds vaker direct ter plaatse en beperkt hiermee de overlast van een schadeherstel tot een minimum!
Lees verder
23 ongevallen met emissie van nikkelstof
De Onderzoeksraad voor Veiligheid heeft een rapport gepubliceerd over het onderzoek naar de emissie van nikkelstof in een fabriek van BASF Nederland B.V. in De Meern. Het voorval vond op 6 februari 2015 plaats.
Lees verder
Bestuurder bij intermediair gemiddeld 51 jaar
De gemiddelde leeftijd van een bestuurder van een intermediair is 51 jaar. Bij het MKB in zijn geheel ligt die gemiddelde leeftijd van de bestuurders beduidend lager, namelijk op 47 jaar. Gemiddeld per intermediair zijn er 1,7 bestuurders. Dit meldt RiFD.
Lees verder
Experts in Schade samenwerkingsverband contra-experts
Experts in Schade (EIS) is een nieuw samenwerkingsverband van vier zelfstandig werkende contra-experts: Jan van de Bunt (Amsterdam), Arwin Karssemeijer (Lelystad), Peter de Raad (Apeldoorn) en Richard Vloedgraven (Rijssen).
Lees verder
Copyright 2019 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716