Nieuwsbrief week 04
Inhoud nieuwe PE-examens vastgesteld
De inhoud van de Wft PE-examens, die met ingang van 1 april 2017 worden afgenomen, is definitief vastgesteld. Dat heeft College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) door middel van een notificatie bekendgemaakt.
Lees verder
NIVRE PE-punten voor (personen-) schadeprofessionals
Gebrek aan de juiste kennis kan uw schadedossier ernstig vertragen of op een andere wijze schaden. Studiecentrum Kerckebosch, kennispartner voor schadeprofessionals, heeft daarom weer een interessant cursusaanbod voor u ontwikkeld. Veel facetten van uw vak komen aan bod waaronder polisvoorwaarden, aansprakelijkheid van wegbeheerders, schuld- en risicoaansprakelijkheid en juridische aspecten van verkeersongevallen in het buitenland.
Lees verder
Nieuwe CEO Allianz Benelux
Anthony Bradshaw (49) wordt op 1 april 2017 de nieuwe regionale CEO van Allianz Benelux. Hij volgt hiermee Robert Franssen (62) op, die zijn activiteiten als CEO van Allianz Benelux per 31 maart 2017 beëindigt.
Lees verder
RekenHulp personenschade verschenen
Bij de Bureaus in Houten is de nieuwe editie van de RekenHulp verschenen. In de 48 pagina’s tellende RekenHulp 2017 wordt een overzicht geboden van veelgebruikte cijfers met betrekking tot personenschade (bijgewerkt tot en met 1 januari 2017).
Lees verder
VVN en TLN bestrijden gebruik smartphone in vrachtauto
Veilig Verkeer Nederland (VVN) en Transport en Logistiek Nederland (TLN) starten een samenwerking met SafeDrivePod om het gebruik van smartphones tijdens het rijden aan banden te leggen. Met dit initiatief geven de organisaties opvolging aan de oproep van verkeersminister Melanie Schultz om smartphonegebruik in motorvoertuigen technisch onmogelijk te maken.
Lees verder
Samenloopgeschil: hoe ruim wordt laden uitgelegd
In deze uitspraak van de Geschillencommissie Schadeverzekeraars inzake een samenloopgeschil is in het geding of de motorrijtuigverzekeraar van een bedrijf dan wel de AVB-verzekeraar van dit bedrijf de letselschade aan een werknemer ten gevolge van afgevallen lading dient te vergoeden. Belangrijk is de uitleg van het begrip 'laden'.
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716