Nieuwsbrief week 03
Reaal onderaan in schade zakelijk én particulier
Vorige week zijn de winnaars in het Adfiz-prestatie-onderzoek bekendgemaakt. Voor zakelijk schade was dat de Goudse en voor particulier schade de Nh1816. Zowel bij zakelijk als particulier schade is Reaal hekkensluiter. De complete ranglijsten van beide categorieën leest u in dit artikel.
Lees verder
Kalender met herstelde oldtimers
Spies Hecker heeft de Hobby's 2017-kalender uitgebracht met oldtimers die zijn gerestaureerd en gelakt door twaalf schadeherstelbedrijven in acht landen die klant zijn van Spies Hecker.
Lees verder
Bedrijfsonderbreking belangrijkste bedrijfsrisico
Allianz heeft de jaarlijkse 'risk barometer' uitgebracht. Daartoe zijn meer dan twaalfhonderd risico-experts in 55 verschillende landen gevraagd naar hun visie op de bedrijfsrisico's voor 2017. Bedrijfsonderbreking (business interruption) blijft het voornaamste risico.
Lees verder
Automobilist rijdt in op wegafzetting en raakt wegwerker
Een automobilist rijdt in op een bij wegwerkzaamheden geplaatste wegafzetting. Vijf meter achter het hek wordt een wegwerker geraakt. Daarbij loopt hij ernstig letsel op. In het geding is of de autoverzekeraar 40% of 100% van de medische kosten van de wegwerker dient te vergoeden.
Lees verder
Van Leuven naar AWI
CTS IT Softwareontwikkeling heet sinds de recente jaarwisseling AWI. De softwareleverancier voor serviceproviders en huisvolmachten heeft Dick van Leuven aangetrokken als commercieel directeur. Van Leuven (56) komt van Unit4 en begint op 1 februari bij zijn nieuwe werkgever.
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716