Nieuwsbrief week 1
Klaverblad driemaal genomineerd voor Adfiz-prijzen
Klaverblad is driemaal genomineerd in een schadecategorie voor prijzen in het Adfiz Prestatie Onderzoek. De Goudse en De Vereende ontvingen twee nominaties in een schadecategorie. De winnaars worden volgende week donderdag 12 januari in het Spant in Bussum bekendgemaakt tijdens de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst.
Lees verder
Stichting Salvage 99 keer opgeroepen tijdens oud- en nieuw
Stichting Salvage is op 31 december 2016 en 1 januari 2017 in alle 25 veiligheidsregio’s bij een of meer branden actief geweest. In totaal kreeg Stichting Salvage 99 oproepen (43 meldingen op oudejaarsdag en 56 meldingen op nieuwjaarsdag). In totaal kreeg Stichting Salvage in 2016 4.422 meldingen (+2%).
Lees verder
Brandweer rukt ruim 4000 keer uit tijdens jaarwisseling
De brandweer in Nederland heeft dit jaar tijdens de jaarwisseling aanzienlijk minder meldingen ontvangen dan vorig jaar. In de 25 veiligheidsregio's kreeg de brandweer in totaal 4.024 meldingen. Dat is ruim 500 keer minder dan vorig jaar tijdens oud en nieuw. Er zijn ook dit jaar grote verschillen tussen de regio's. Dat blijkt uit een eerste inventarisatie van Brandweer Nederland.
Lees verder
Politiechef noemt jaarwisseling: idiotie ten top
“Wat een feest moet zijn, staat jaar in jaar uit in het teken van geweld en miljoenen euro’s schade”, schrijft de politie naar aanleiding van de jaarwisseling. Korpschef Erik Akerboom zegt vooral woedend te zijn over het geweld dat opnieuw tegen politie en hulpverleners is gebruikt. Het noemt het “tijd voor een bredere discussie over oud en nieuw”.
Lees verder
Immigratie stuwt bevolkingsgroei op
Begin 2016 lag de bevolking in ons land nog net onder de 17 miljoen. Met het ingaan van het nieuw jaar telt ons land 17,1 miljoen geregistreerde inwoners, volgens recente ramingen van het CBS. Per saldo is de bevolking met 111 duizend mensen gegroeid. Bijna 80% van de bevolkingsgroei komt door immigratie. Vooral de grote steden groeien.
Lees verder
Twee kantoren gaan samen verder als Schreuder Verzekert
De assurantiemakelaar P. Schreuder & Co uit Rotterdam en het assurantiekantoor Biemond Moerman & Wichers uit Bergschenhoek zijn per 1 januari 2017 samen verder gegaan onder de naam Schreuder Verzekert.
Lees verder
Zurich (VK) geeft adviseurs handvatten voor discussie met verzekerden
Verzekeraar Zurich in Engeland heeft voor assurantieadviseurs de factoren op een rij gezet die de premies beïnvloeden. Dit kan de adviseurs helpen bij uitleg van premieontwikkelingen aan hun klanten.
Lees verder
Verder vooruit in 2017, met grote én met kleine stappen
Uitgever en redactie van Schade Magazine wensen u een zakelijk voorspoedig en persoonlijk gelukkig en gezond 2017. De jaarwisseling, die helaas niet in alle opzichten een feest is, zoals u ook in deze Nieuwsbrief kunt lezen. Maar een nieuw jaar, waarin iedereen de mouwen zal opstropen om de eventuele minpunten te verbeteren. En zeker ook om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Op zoek naar innovaties die er toe doen, misschien wel de disruptieve, waarover we in ons laatste magazine spraken. Maar het mogen natuurlijk ook kleine stapjes zijn waarmee we voorzichtig vooruitgang boeken. Het gonst van de initiatieven, het bruist van de nieuwe energie. Ook wij blijven constant werken aan onze kwaliteit, het kan immers altijd beter. Als eerste proeve daarvan onze Nieuwsbrief in een nieuw jasje. Zoals vertrouwd wekelijks bij u op dinsdag in de (e)bus.
 
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716