Nieuwsbrief week 46
Aantal verzekeringsfraudeurs onder ondernemers gestegen
Verzekeraars betrapten vorig jaar zo'n 13.000 mensen op het plegen van fraude met verzekeringen. In totaal probeerden zij voor ruim 85 miljoen euro te frauderen. Onder de fraudeurs zijn steeds meer ondernemers. Daarentegen neemt het aantal fraudes onder particulieren af. Dat blijkt uit de jaarcijfers van het Centrum Bestrijding Verzekeringscriminaliteit (CBV) van het Verbond van Verzekeraars.
Lees verder
Per 1 januari 2023 verbod op lachgas
Per 1 januari 2023 wordt het lachgasverbod van kracht. Vanaf die datum staat lachgas op lijst II van de Opiumwet, wat betekent dat het dan onder andere verboden wordt om lachgas binnen of buiten het grondgebied van Nederland te brengen, te verkopen of te hebben. Het doel van het verbod is om recreatief gebruik terug te dringen en het aanbod te beperken.
Lees verder
Uw NIVRE PE-punten behalen?
Studiecentrum Kerckebosch organiseert dit jaar nog diverse bijeenkomsten over aansprakelijkheid, letselschade en fraude. Zo kunt u uw NIVRE PE-punten of NOvA PO-punten nog behalen. Kies bijvoorbeeld voor het ‘AV&S Symposium’ over beroepsziekten, de cursus ‘Actualiteiten Letselschade’ of de online bijeenkomst Verzekeringsfraude & Recht. Bekijk hier 10 andere bijeenkomsten >
Lees verder
Risk Groep BV gaat strategisch partnership aan met Söderberg & Partners
RISK, de Insurtech Serviceprovider uit Amsterdam en Nieuwegein, heeft vandaag bekend gemaakt dat zij een nieuwe minderheidsaandeelhouder heeft gevonden in Söderberg & Partners.
Lees verder
Miljardeninvesteringen voor bereikbaarheid woonwijken in heel Nederland
Het kabinet heeft in het coalitieakkoord 7,5 miljard euro vrijgemaakt om nieuwe woonwijken bereikbaar te maken. Minister Harbers en staatssecretaris Heijnen (Infrastructuur en Waterstaat) en minister De Jonge (Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening) maken vandaag bekend hoe dit geld besteed wordt. De oplevering van veel projecten is echter onzeker.
Lees verder
Bas van Ent advocaat bij VanNiekerkCieremans
Bas van Ent treedt per november in dienst getreden bij VanNiekerkCieremans Advocaten. Binnenkort wordt Bas als advocaat beëdigd en vanaf maart 2023 gaat hij starten met de Beroepsopleiding Advocaten.
Lees verder
CFD opent uniek 'Inspraakloket EZK'
CFD is de grootste brancheorganisatie voor de MKB assurantie en financieel advieskantoren. Een van onze belangrijke taken is natuurlijk de lobby in Den Haag.
Lees verder
Nettowinst Talanx stijgt naar 785 miljoen in derde kwartaal
De Talanx Groep ligt volledig op koers om zijn jaardoelstellingen te halen, met een duidelijke groei van het premie-inkomen en het netto groepsresultaat in de eerste negen maanden van het jaar. Dit compenseert de hoge verliezen door natuurrampen en de geboekte reserves voor mogelijke verliezen als gevolg van de Russische aanvalsoorlog tegen Oekraïne.
Lees verder
DP Surveys Group organiseert Kersmarkt voor relaties
Op 8 december organiseert DP Surveys Group, waarvan TOP expertise sinds september 2022 deel van uitmaakt, voor de eerste een Kerstmarkt voor relaties.
Lees verder
Autoglaz werkt aan duurzame groei
Alle vestigingen van Autoglaz Nederland B.V. aangesloten op het kwaliteitskeurmerk Qualified Modern Car Repair en het duurzaamheidskeurmerk GroenGedaan!
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716