Nieuwsoverzicht week 39
LetselVrouwen halen meer dan 1000 euro voor de Hartstichting
Tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van Letselvrouwen op donderdag 29 september in Amsterdam, is ruim 1.000 euro opgehaald voor de Hartstichting. De bijeenkomst stond in het teken van Dress Red Day en de meeste aanwezigen waren daarom ook in het rood gekleed.
Lees verder
Michiel Meijer nieuwe commercieel directeur TAF
Het directieteam van TAF wordt uitgebreid met Michiel Meijer. Vanaf 1 november vormt hij samen met algemeen directeur Nicole Hollander de directie. De benoeming van de nieuwe directeur is nog onder voorbehoud van goedkeuring door toezichthouder AFM.
Lees verder
Frank Franssen terug naar Sedgwick
Per 1 oktober keert Frank Franssen terug naar Sedgwick waar hij als Senior Expert Personenschade aan de slag gaat.
Lees verder
Het aantal klachten verzekeraars is in 2021 verder gedaald
Uit de jaarlijkse uitvraag van de Autoriteit Financiƫle Markten (AFM) bij 168 aanbieders blijkt dat het aantal klachten dat binnenkomt bij verzekeraars blijft dalen. In 2021 kwamen 125.000 klachten binnen, een daling van bijna 19% ten opzichte van 2020. Daarnaast is de afhandeling van klachten door verzekeraars vorig jaar aanzienlijk versneld.
Lees verder
Kerckebosch & GZR Updates organiseren Jaarcongres Gezondheidsrecht
Op 14 oktober is de 8e editie van het Jaarcongres Gezondheidsrecht in het Van der Valk Hotel in Utrecht. Met medewerking van o.a. prof. dr. Margriet Sitskoorn, mr. dr. Rolinka Wijne, prof. dr. Hans van Delden, mr. dr. Wouter Koelewijn en prof. mr. dr. Brigit Toebes.
Lees verder
KCAF lustrumcongres met thema droogte en funderingsschade
Op 22 november 2022 organiseert KCAF in samenwerking met de gemeente Schiedam in het Theater aan de Schie haar jaarlijkse Congres. Naast de traditionele aspecten van houten palen problematiek, komen aspecten als funderingen op staal, bodemdaling, klimaat effecten en innovatieve ontwikkelingen in de aanpak aan bod.
Lees verder
DELA Verzekeringen haalt niveau 2 van de Gouden Oor Erkenning
DELA Verzekeringen heeft dinsdag de Gouden Oor Erkenning niveau 2 uitgereikt gekregen. DELA Verzekeringen heeft nu drie jaar de Gouden Oor Erkenning, een bewijs dat de organisatie goed luistert naar de wensen van de klant.
Lees verder
Zo bepaalt u de hoogte van een letselschadevergoeding
Het bepalen van de hoogte van de letselschadevergoeding is, zeker bij middelzwaar- en zwaar letsel, vaak niet eenvoudig en vergt specialistische kennis van juristen in samenwerking met externe deskundigen. Bij Studiecentrum Kerckebosch kunt u een aantal interessante bijeenkomsten hierover volgen. Bekijk hier het actuele aanbod >
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716