Nieuwsoverzicht week 37
DUPI viert 12,5-jarig bestaan
DUPI Underwriting Agencies werd in 2010 onder de naam DMI (Dutch Marine Insurance) opgericht. De oprichting werd vandaag uitgebreid gevierd.
Lees verder
René Douw terug naar Crawford
Na meer dan 10 jaar is René Douw weer terug op het oude honk. Per vandaag versterkt hij als Senior schade-expert weer het Propertyteam van Crawford. René zal werkzaam zijn vanuit het kantoor in Amsterdam.
Lees verder
5 vragen over het verzekeren van e-steps
Ze komen soms met een behoorlijke snelheid voorbij en zijn een stuk minder onschuldig dan je denkt. Vooral in het buitenland kan het flink in de papieren lopen als jij met je e-step brokken maakt. Jelle Smits van De Vereende weet hoe dat zit.
Lees verder
DUPI blijft in de toekomst investeren
DUPI Group heeft vanaf 1 september zes nieuwe medewerkers verwelkomd. Dat zijn Wishal Mahabier als Claims Specialist Marine, Niels Teeuw als Senior Accountmanager Business Development, Leon van Woerkom als junior Marketing en Communication Officer, Chanel Kamp als Office Manager en Marimil de Graaff en Anton Bos, beiden als Financial Assistant.
Lees verder
Rohini de Waard gestart als Senior Manager bij NPI
Per 1 september is Rohini in dienst getreden bij Northland Power Inc. als Senior Manager Global Offshore Wind Insurance. Hiervoor was Rohini ruim zes jaar werkzaam bij Vopak als Insurance Manager.
Lees verder
a.s.r. en NN meest duurzame aandeel van Benelux
a.s.r. Nederland en NN Group zijn de meest duurzame beursgenoteerde bedrijven van Nederland en België. Dat zegt de DuurzaamBeleggenAcademie, die vorige week bekendmaakte dat a.s.r. de duurzaamste belegging van 2022 is, terwijl NN Group op plek twee eindigde.
Lees verder
Kuiper Verzekeringen viert 75-jarig jubileum
Op 1 april 2021 bestond het in Heerenveen gevestigde Kuiper Verzekeringen 75-jaar. Vanwege de COVID-beperkingen heeft het bedrijf het destijds niet kunnen vieren. Kuiper gaat dit alsnog doen en wel vandaag en morgen.
Lees verder
ARAG gaat samenwerking aan met online Rechtsbijstandportaal
ARAG maakt toegang tot het recht nog eenvoudiger door een samenwerking te starten met het Rechtsbijstandportaal. Met dit online portaal kunnen mensen met een juridisch probleem direct passende hulp vinden. Met deze stap versterkt ARAG zijn missie om het recht voor iedereen toegankelijk te maken.
Lees verder
FOCWA en BOVAG roepen opdrachtgevers op tot compenseren van hogere kosten
FOCWA en BOVAG luiden namens de schadebranche de noodklok over de sterk gestegen kosten voor schadeherstelbedrijven, waardoor zij niet meer in staat zullen zijn om schadeherstel goed en veilig te blijven uitvoeren. Tenzij deze gestegen kosten worden gecompenseerd door opdrachtgevers.
Lees verder
Dag van de Duurzame schade- en Klimaatspecialist
Omdat er nog geen speciale dag is voor de medewerkers in de reconditionerings- en klimaatbeheersingsbranche heeft Polygon donderdag 15 september, uitgeroepen tot de ‘Dag van de Duurzame schade- en Klimaatspecialist’.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716