Nieuwsoverzicht week 36
TOP Expertise & DP SURVEY GROUP slaan de handen in elkaar
TOP Expertise & DP SURVEY GROUP slaan de handen in elkaar en versterken zo hun positie in het verrichten van expertises bij complexe technische schades op internationale schaal.
Lees verder
Jaarlijkse Brandweerevent van Brandweer Nederland
Op woensdag 12 en donderdag 13 oktober 2022 vindt het jaarlijkse Brandweerevent van Brandweer Nederland plaats. Het thema ‘van delen word je rijk’ verwijst naar het kennisdelen tijdens het event. Met presentaties o.a. over cybercrime, energietransitie, en de casus van de vuurwerkregen in Scheveningen,
Lees verder
SOCOTEC Nederland neemt CAG Groep over
SOCOTEC Nederland heeft op 4 augustus de in Reeuwijk gevestigde CAG Groep overgenomen. Na de acquisitie van Hanselman Groep en Inpijn Blokpoel Ingenieurs is dit de derde acquisitie binnen een jaar in Nederland van de SOCOTEC Groep. SOCOTEC vertegenwoordigt nu een totale omzet van €45 miljoen.
Lees verder
VNAB organiseert voor de 2e keer het Holland Insurance House
De VNAB organiseert dit jaar de 2e editie van het HOLLAND INSURANCE HOUSE op zondagavond 9 oktober in Kopenhagen. De oer-Hollandse aftrap van het FERMA Forum. De hele avond zal in het teken staan van Hollandse kleuren, Hollandse snacks, Hollandse muziek en last but not least, Hollandse gezelligheid.
Lees verder
Athora Nederland blijft vooruitgang boeken met haar Ambitie 2025
Athora boekt aanzienlijke vooruitgang met de uitvoering van haar ambitie 2025-strategie die is gebaseerd op drie belangrijke hefbomen. Dit blijkt uit de tussentijdse resultaten van Athora 2022.
Lees verder
15e Letselschadecongres - De prijs van letselschade
Op 3 oktober 2022 vindt het 15e Groningse Letselschadecongres plaats bij de Rijksuniversiteit Groningen. Het thema van dit lustrumcongres is 'De prijs van Letselschade'. Gerenommeerde sprekers uit de wetenschap en de praktijk gaan op zoek naar de prijs van Letselschade.
Lees verder
Letselvrouwen in het teken van Dress Red Day
Op 29 september wordt de 8e editie van Letselvrouwen georganiseerd op het kantoor van Hofmans Letselschade in Amsterdam. Dit jaar staat de bijeenkomst ook in het teken van Dress Red Day. Met het dragen van rode kleding wordt aandacht gevraagd voor de specifieke hartproblemen die kunnen spelen bij vrouwen.
Lees verder
Innovatie: Veel animo voor thuisladen met zonnepanelen
Wat zijn de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van het laden van elektrische auto’s? Welk laadmethode wordt het meest gewaardeerd? Welke knelpunten ervaren rijders van elektrische auto’s? En: wat zijn de effecten van de hogere energieprijzen in het laadgedrag? Het jaarlijkse Nationaal Laadonderzoek, dit jaar de derde editie, is het grootste landelijke onderzoek naar de meningen en ervaringen van EV-rijders.
Lees verder
Marteyn Roose nieuwe divisievoorzitter Centraal Beheer
Marteyn Roose is per 1 september 2022 benoemd tot divisievoorzitter van Centraal Beheer. De afgelopen vijf jaar was hij directeur Particulieren bij Centraal Beheer. Roose volgt Albert Spijkman op die deze functie sinds 2017 vervulde. Spijkman wordt divisievoorzitter van Achmea’s nieuwe bedrijfsonderdeel Distributie, Innovatie & Merk.
Lees verder
Giekbreuk zeilschip Harlingen
Op woensdag 31 augustus 2022 vond een dodelijk ongeval plaats op een historisch zeilschip in Harlingen toen de giek brak en een opvarende trof. De giek bleek aangetast door houtrot en brak daardoor.
Lees verder
Voormalig advocaat en mediator Josée van der Laar overleden
Afgelopen week is voormalig advocaat en mediator Josée van der Laar na een ziekbed overleden. Dit is door Beer Advocaten namens de familie bekendgemaakt. Josée van der Laar mocht slechts 69 jaar worden.
Lees verder
SPIE Nederland implementeert nieuw stil alarm-ontruimingsinstallatie
SPIE Nederland B.V. (Business Unit Fire Protection and Security) gaat samenwerken met MultiBel. Fire Protection & Security zal de gecertificeerde stil alarm-ontruimingsinstallatie van MultiBel gaan verkopen en implementeren.
Lees verder
Ondanks bouwconflicten is mondelinge overeenkomst vaak nog gebruikelijk
Nederlandse woningbezitters die hun huis gaan verbouwen, zijn in veel gevallen slecht op de hoogte van hun rechten. Dat blijkt uit een representatief onderzoek onder Nederlanders tussen de 25 en 45 jaar, uitgevoerd in opdracht van juridisch probleemoplosser ARAG. Dit is niet zonder risico: 63 procent van hen heeft te maken gehad met een conflict bij de verbouwing van hun woning. Toch vertrouwen velen nog altijd op een mondelinge overeenkomst.
Lees verder
Volgende week wordt de vacature special verzonden
Volgende week wordt de vacature special verzonden met daarin actuele vacatures in de schade branche. Heeft uw bedrijf vacatures openstaan die u ook graag onder de aandacht wil brengen? Neem dan contact op met SCHADE magazine en bespreek de mogelijkheden.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716