Nieuwsoverzicht week 34
SIVI Richtlijn Berichtenverkeer prolongaties incasserende adviseurs
Jaarlijks verzenden verzekeraars en serviceproviders binnen de Provinciale keten ruim 200 miljoen boekingsberichten en meer dan 10 miljoen digitale documenten. Fouten en onnauwkeurigheden in deze berichten leiden tot onnodige kosten bij verwerking door adviseurs. Er is nu een Richtlijn opgesteld in samenwerking met brancheorganisaties uit de keten.
Lees verder
Oodit verhuist naar Troostwijk-pand
Oodit, een softwarebedrijf gespecialiseerd op het vlak van risk management, risk assesment en inspectie, gaat verhuizen. Op 1 september aanstaande neemt het bedrijf zijn intrek in het Troostwijk-pand in Amsterdam. Niet zo’n heel verwonderlijke stap, want Oodit is onderdeel van Troostwijk.
Lees verder
Verkeer en letselschade
(Weg)verkeer en letselschade zijn helaas vaak met elkaar verbonden. Wilt u alle kennis paraat hebben om het juiste advies te geven? Studiecentrum Kerckebosch ondersteunt u hier graag bij. Volg bijeenkomsten over verkeersaansprakelijkheid, whiplash en de beperkingenvraag, SVI en de letselschaderegeling, aansprakelijkheid van de wegbeheerder en verkeersrecht.
Lees verder
Bovemij's zakelijke portefeuille nu live in Axon
Bovemij verbindt meer dan 10.000 Nederlandse mobiliteitsbedrijven met meer dan 10 miljoen consumenten. Door de migratie van 180.000+ zakelijke polissen in Axon helpen zij consumenten aan betrouwbare mobiliteit en de branche om succesvol zaken te doen, waardoor mobiliteitsbedrijven zich volledig kunnen richten op hun klanten.
Lees verder
Climax Autoglas Center Noordwijkerhout kiest opnieuw voor FOCWA
Climax Autoglas Center uit Noordwijkerhout kiest opnieuw voor het FOCWA lidmaatschap. Onlangs ontvingen zij het FOCWA gevelbord waarmee het lidmaatschap van FOCWA een feit is. Hiermee bewijzen ze op alle fronten te voldoen aan de branchenormering voor autoruitherstel.
Lees verder
Marc Perrier start als Risk Engineer Property bij HDI Global
Marc Perrier stapt met ingang van 1 september over naar HDI Global SE waar hij als Risk Engineer Property aan de slag gaat. Marc stapte 20 jaar geleden de verzekeringswereld in. Hij begon als risicodeskundige Brand bij Delta Lloyd. Vervolgens was hij de afgelopen vier jaar als risicodeskundige werkzaam bij Nationale Nederlanden.
Lees verder
Adfiz Zomersessie in teken van Wetsvoorstel toekomst pensioenen
Dinsdag 30 augustus is het alweer de laatste Adfiz Zomersessie van dit jaar en deze staat helemaal in het teken van Wetsvoorstel toekomst pensioenen. Omdat dit onderwerp zo actueel is, er zoveel gaat veranderen en er nog veel vragen zijn is besloten deze laatste zomersessie voor alle financieel adviseurs toegankelijk te maken. Voor niet-leden is dit tevens een goede gelegenheid om kennis te maken met de meerwaarde van Adfiz.
Lees verder
Verzekeraar teruggefloten: Aegon moet gouden ketting tóch vergoeden
Nadat een verzekerde van Aegon Schadeverzekering N.V. het slachtoffer werd van een woninginbraak, claimde hij de schade vanwege een gestolen gouden ketting op zijn inboedelverzekering. Aegon weigerde de schade in eerste instantie uit te keren, maar moet na een procedure bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) toch uitkeren aan zijn verzekerde. U kunt de uitspraak van het Kifid hier teruglezen. Door Demen Bülbül van Jeroen Bosch Advocaten.
Lees verder
Solide a.s.r. realiseert sterk resultaat in eerste helft 2022
Tegen de achtergrond van een periode van geopolitieke spanningen en economische onzekerheid a.s.r. terug op een goed eerste halfjaar 2022. De financiële resultaten zijn over de hele linie sterk en hun kapitaalpositie is aantoonbaar robuust gebleven, ondanks volatiele financiële markten.
Lees verder
Genomineerde bedrijven VTM Award 2022 bekend
De genomineerde bedrijven voor de TVM Award 2022 Veilig Transport, Duurzaamheid, Innovatie, Prestatie in de sector en MVO zijn bekend. In elke categorie maken drie bedrijven kans op een TVM Award.
Lees verder
NIS op 8 september te gast bij SAP Letselschade Advocaten
De NIS bijeenkomsten gaan weer van start. Op 8 september is het NIS te gast bij SAP Letselschade Advocaten. Jasper Keizer zal ingaan op de ontwikkelingen op het gebied van smartengeld, affectie en shockschade. Sander de Lang die vanaf de eerste dag betrokken is geweest bij MH17, zal ons meenemen in de procedures rondom MH17. Je kan je nog inschrijven maar wacht niet te lang want de bijeenkomst is bijna vol!
Lees verder
Frans Kok stopt bij CED Repair en gaat terug in de aannemersbranche
Na vijf en half jaar jaar bij CED Repair te hebben gewerkt gaat Frans Kok per 1 september starten bij aannemersbedrijf Coen Hagedoorn in Gouda als projectleider/werkorganisator.
Lees verder
Marit Meiboom schade-expert ATV bij DEKRA
Marit Meijboom werkt sinds 1 mei weer bij DEKRA en daarmee is ze terug bij de organisatie waar zij haar loopbaan in 2016 begon. Nu is ze bij DEKRA begonnen als schade-expert binnen het team ATV.
Lees verder
Verschelling Assurantiën verkocht aan Suydersee Verzekeringen
Per 1 juli is Verschelling Assurantiën, gespecialiseerd in verzekeringen voor jachten, watersport, beroepsvaart en passagiersschepen, verkocht aan Suydersee Verzekeringen, een bedrijf wat ook is toegespitst op watersportverzekeringen, met kantoor in Medemblik.
Lees verder
Nieuwe editie SCHADE magazine valt volgende week op de deurmat
Eind volgende week verschijnt de nieuwe editie van het SCHADE magazine. Hierin staan interviews met de directie van de Hanselman Groep, Cerilla de Heer van InsurIT, DEKRA Investigations, Nivre over de schademarkt die onder druk staat door ongereguleerden en meer. Neem nu een abonnement en ontvang ook dit nummer
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716