Nieuwsbrief week 34
Bovemij boekt solide resultaten uit haar bedrijfsvoering
Bovemij, dienstverlener van en voor de mobiliteitsbranche, behaalt in de eerste helft van 2022 een solide resultaat van € 22,2 miljoen uit haar bedrijfsvoering. Dat is ruim boven het niveau voor corona.
Lees verder
Samenwerking Marsh, Liberty Specialty Markets en AIG
Marsh, Liberty Specialty Markets en AIG hebben samengewerkt om een nieuwe re-verzekeringsfaciliteit te lanceren die capaciteit biedt aan groene en blauwe waterstofenergieprojecten.
Lees verder
Paardekooper Private Insurance neemt Hertog Premium Insurance over
Per 1 juli jongstleden heeft Paardekooper Private Insurance de verzekeringsportefeuille van Hertog Premium Insurance overgenomen.
Lees verder
Jacob Strijker naar Vanbreda Risk & Benefits
Na carrière van bijna 25 jaar bij Marsh breekt voor Jacob Strijker een nieuw hoofdstuk aan in zijn professionele carrière. Jacob zal de ambitieuze doelstellingen van Vanbreda Risk & Benefits gaan ondersteunen en zich als broker & Risk consultant voor de renewable energy industrie in de Benelux inzetten. Een branche met veel uitdagingen en vooral met veel ambities voor de komende jaren.
Lees verder
Belgische vastgoedexperts richten beroepsfederatie Febevex op
Om de belangen te verdedigen van de vooralsnog niet beschermde titel ‘vastgoedexpert’, hebben twaalf, met name Belgisch Limburgse deskundigen, de beroepsfederatie Febevex opgericht. Het lidmaatschap is ook een kwaliteitslabel voor de experts die bijvoorbeeld waarde- en schadebepalingen of plaatsbeschrijvingen uitvoeren.
Lees verder
210.000 auto's hebben onlogische tellerstand
In Nederland rijden meer dan 210 duizend auto's rond met een onlogische tellerstand. Dat betekent dat bij een op de vijftig auto's de kilometerteller kan zijn teruggedraaid. Bij Chevrolets komt dit het vaakst voor. Daarnaast staat voor één op de twintig auto's nog een terugroepactie open. Dat blijkt uit onderzoek van vergelijkingssite Slimster, op basis van recente data van de RDW.
Lees verder
Golshid Hamidi wordt hoofd Controlling & Finance HDI Global SE
Golshid Hamidi wordt per 1 september hoofd Controlling & Finance van de financiële afdeling van HDI Global SE. Zij zal rapporteren aan de CEO Dr. Christian Hermelingmeier. Golshid Hamidi brengt meer dan tien jaar beroepservaring mee in het adviseren van verzekerings-, herverzekerings- en industriële verzekeraars.
Lees verder
Atradius Economic Research publiceert haar nieuwe inflatieverwachtingen
Vandaag publiceert Atradius Economic Research haar nieuwe inflatieverwachtingen. Ondanks dat de inflatie in Nederland in juni meer dan 11 procent bedroeg, verwacht Atradius dat de inflatie op korte termijn gaat dalen. Atradius verwacht voor de prognoseperiode tot eind 2023 een stijging van de kerninflatie-index van 111 tot 114, wat neerkomt op een stijging met 3,3 procent.
Lees verder
Maandag is de schoolplein-challenge voor basisscholen gestart
Na een lange zomervakantie hebben maandag 22 augustus de eerste scholen hun deuren weer geopend. In de praktijk betekent dit meer verkeersdrukte en doorgaans helaas ook een ongevalspiek onder fietsende scholieren. Veilig Verkeer Nederland start samen met verkeersminister Harbers de schoolplein-challenge voor basisscholen en is de campagne ‘Onze scholen zijn weer begonnen’ van start gegaan.
Lees verder
De Kruijf Letselschade Expertise versterkt zich met Astrid van den Boom
Per 1 september 2022 versterkt het in Apeldoorn gevestigde De Kruijf Letselschade Expertise B.V. zich met Astrid van den Boom. Astrid is geen onbekende in letselland. Ze heeft haar sporen ruimschoots verdiend bij Bovemij en a.s.r.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716