Nieuwsbrief week 33
CFD roept politici op voor een nieuwe vorm van financieel advies
CFD, brancheorganisatie voor de financieel dienstverlener, roept alle politici op om een lans te breken voor een nieuwe vorm van financiering van financieel advies. En hoe de financiële adviessector hieraan een wezenlijke bijdrage kan leveren voor een financieel veiligere samenleving.
Lees verder
VNAB postcast; de zomerserie Assuring faces
Vorig jaar is de VNAB gestart met een podcast pilot naar aanleiding van haar 35-jarig jubileum. Na een eerste reeks van afleveringen met veel enthousiaste luisteraars, zet de VNAB de serie voort. De zevende VNAB podcast is te beluisteren op Spotify, SoundCloud en Apple Podcast.
Lees verder
De Heer versterkt Söderberg & Partners in regio Haarlem
Het Haarlemse kantoor de Heer & Partners sluit zich aan bij het netwerk van Söderberg & Partners Nederland. Eigenaar Bas Engelenberg blijft actief binnen de onderneming en stoomt het bedrijf klaar voor de toekomst.
Lees verder
Elektrisch rijden kost meer verzekeringspremie
Wie overstapt naar elektrisch rijden betaalt aanzienlijk meer verzekeringspremie dan voor een gelijkwaardige benzineauto. Onderzoek van MoneyView laat zien dat de premieverschillen op kunnen lopen tot 28%. Gemiddeld betaalt de eigenaar voor de verzekering van zijn elektrische auto bijna 24% meer premie.
Lees verder
Nedasco en rhion lanceren Dichtbij Huis Pakket
Nedasco presenteert met trots een nieuwe volmacht. Bij Nedasco vindt men het belangrijk om de adviseurs en hun klanten een ruime keuze te bieden in verzekeringen. Daarom heeft Nedasco samen met rhion het Dichtbij Huis Pakket samengesteld. Een compleet pakket aan schadeverzekeringen voor particuliere klanten.
Lees verder
Verwachte toename van verkeersongelukken met ouderen
Vorig jaar was ruim een derde van de 582 verkeersdoden zeventig jaar of ouder. De verwachting is dat het aantal oudere verkeersdeelnemers de komende jaren alleen maar verder blijft stijgen. Uit cijfers van het CBS blijkt dat dit percentage in het jaar 2000 13 procent was en vorig jaar was al 20 procent van de Nederlanders 65-plusser.
Lees verder
Femke van Heteren maakt overstap naar Artium Experts
Op maandag 15 augustus 2022 is Femke van Heteren gestart bij Artium Experts waar zij als milieukundig schade-expert het team gaat versterken. Met haar milieukundige achtergrond voegt Femke een nieuw specialisme toe aan de vakgebieden die Artium al in huis heeft.
Lees verder
Officiële corona gevallen momenteel onder de 1000
Voor het eerst sinds de eerste week van juni ligt volgens het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) het aantal bevestigde corona besmettingen onder de grens van duizend.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716