Nieuwsbrief week 25
Michael de Nijs op plek 1 in RiFD Top 100
Voor de derde maal is de RiFD Top 100 van belangrijkste spelers in de financiële adviessector gepubliceerd. Het overzicht is samengesteld door het Ratinginstituut Financiële Dienstverlening (RiFD), in samenwerking met Oostdam & Partners. De lijst geeft inzicht in de personen die (mede) bepalend zijn voor de huidige staat en de toekomst van de intermediaire bedrijfstak.
Lees verder
Management van Fraudeonderzoeken
Hoe managet u de uitvoering van een (complex) fraudeonderzoek? Hoe houdt u rekening met allerlei factoren die uw onderzoek kunnen doorkruisen? In de leergang ‘Management van Fraudeonderzoeken leert u van experts uit het bedrijfsleven en publieke domein alles over het managen en uitvoeren van een (complex) fraudeonderzoek. Start direct!
Lees verder
Aon versterkt Energy team met komst Aschwin Falck
Met ingang van 1 augustus zal Aschwin Falck in dienst treden bij Aon als Client Director in het Energy team. De energietransitie is zichtbaar binnen de hele energiesector en groeit iedere dag. Met Aschwin versterkt Aon het Energy team met een gedreven professional uit de verzekeringsmarkt met meer dan 20 jaar sales-ervaring.
Lees verder
SCHADE golfdag van donderdag 23 juni uitverkocht
Op donderdag 23 juni worden er tijdens de SCHADE golfdag 18 holes gespeeld op een schitterende baan in Noord-Brabant. Het ontmoeten van branchegenoten in een informele ambiance is de ideale gelegenheid om te netwerken. Niet alleen wordt het een zonnige golfdag, maar ook wordt de netto opbrengst van het toernooi aan de Nederlandse Brandwonden Stichting geschonken. Wij zijn trots te kunnen melden dat het toernooi is uitverkocht.
Lees verder
WTW benoemt Victor De Jager als Hoofd Property voor Europa
WTW heeft de benoeming aangekondigd van Victor De Jager als Hoofd Property voor Europa, met als standplaats Amsterdam en rapporterend aan Garret Gaughan, Hoofd Direct & Facultative en Anne Pullum, Hoofd Europa en Hoofd Commercial Risk and Broking (CRB), Europa.
Lees verder
Opstalverzekeringen fors duurder
De prijzen van opstalverzekeringen zijn gemiddeld 17% gestegen ten opzichte van 2019, zo blijkt uit onderzoek door MoneyView. Huizenbezitters in Drenthe en Noord-Holland betalen gemiddeld 20% meer. De grootste stijging is te zien in Zuid-Holland, waar een gemiddelde opstalverzekering 21% duurder is geworden. In Limburg wordt net als in 2019 veruit de hoogste gemiddelde premie betaald, Groningers zijn het goedkoopste uit.
Lees verder
Voorkomen is beter dan genezen
Voogd & Voogd (onderdeel van Alpina Group) en a.s.r. hebben in 2022 de handen ineen geslagen om een actieve bijdrage te leveren aan een financieel gezonde toekomst en een veilige leefomgeving voor klanten, relaties en medewerkers. Dat doen zij al 60 jaar. Dit jaar is er speciale aandacht voor het verminderen van de CO2 uitstoot en de preventie van schade, want voorkomen is beter dan genezen. ‘We vinden dat dit hoort en past bij onze maatschappelijke rol en kijk op duurzaamheid’, aldus Michael de Nijs, algemeen directeur van Alpina Group.
Lees verder
Team Coolen Expertise fietst samen met alle teams 53.000 euro bij elkaar
Zaterdag 18 juni heeft Coolen Expertise samen met andere enthousiaste teams meegefietst met Bike My Day 2022. Het Doel van dit jaar was Stichting Matchis. Matchis zorgt ervoor dat patiënten met leukemie en andere ernstige bloedaandoeningen die een stamceltransplantatie moeten ondergaan zo snel mogelijk de best passende donor krijgen.
Lees verder
Wim de Bundel is de nieuwe Commercial Director van Ecclesia
Vanaf 15 juni is Wim de Bundel de nieuwe Commercial Director Corporate Risk & Public van Ecclesia. Wim volgt daarmee Willeke van de Weerd op, die per 1 april jl. de dagelijkse leiding van het bedrijf op zich heeft genomen. De Bundel wordt commercieel verantwoordelijk voor twee van de vier labels: Ecclesia en Ecclesia Intermediairbedrijven.
Lees verder
Goede Doelenstichting Nh1816 schenkt tweede reddingsboot
Gisteravond is de directie van Nh1816 Verzekeringen voor een oefening meegenomen aan boord van de 7 jaar geleden door hen geschonken reddingboot Nh1816.
Lees verder
Deelnemers van de eerste VNAB Young Talent Award bekend
De deelnemers van de eerste VNAB Young Talent Award zijn bekend en hebben inmiddels de eerste opdracht ingeleverd. Vorige week is de jury bij elkaar gekomen om deze te beoordelen. Volgende week worden de halve finalisten bekend gemaakt. Zie hieronder wie de deelnemers zijn.
Lees verder
Verbond waarschuwt voor partijen die 'brandveiligheid willen controleren'
Het Verbond van Verzekeraars waarschuwt voor babbeltrucs van criminelen die beweren te komen controleren of je huis voldoende brandveilig is, voldoet aan ‘nieuwe’ wet- en regelgeving en/of de voorwaarden van verzekeraars. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van rookmelders (vanaf 1 juli verplicht) en zonnepanelen op het dak.
Lees verder
Copyright 2022 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716