Nieuwsoverzicht week 24
Schademiddag Verbond van Verzekeraars: Samen sterker
Gisteren vond in ‘t Spant! in Bussum de achtste editie van de schademiddag plaats. Met als centraal thema ‘Samen sterker – een duurzame toekomst met kansen voor de schademarkt’ stond de markt stil bij de vraag hoe de schadebranche kan bijdragen aan grote maatschappelijke vraagstukken als klimaatverandering, energietransitie en toenemende cybercriminaliteit.
Lees verder
Raetsheren en EMN halen 23.700 euro op voor Stichting AAP
Gisteren, op een hele warme donderdag 16 juni, organiseerden Raetsheren en EMN een sportief marktevenement te Scheveningen. Onder leiding van Rianne Baumann, Yoran Beltman, Rosan Zomerdijk, Rianne Koopman (Raetsheren) en Jurgen Baumann, George Oostrom en Rutger Spek (EMN) werden er games gespeeld om geld op te halen voor Stichting AAP.
Lees verder
Gedegen van start in de letselschadepraktijk?
Bent u een startende letselschadeprofessional? Of heeft u een collega die snel ingewerkt moet worden? Dit is uw kans! In de Leergang Letselschade (start september) staat het hele proces van de letselschadebehandeling en aansprakelijkheids- en schadevergoeding(srecht) centraal. Een mix van bijeenkomsten & zelfstudie. Binnen 1 maand afgerond!
Lees verder
Insurance Cycle Tour haalt 17.500 euro op voor Giro 555
Onder prachtige omstandigheden fietsten afgelopen vrijdag 10 juni bijna 300 deelnemers uit de Assurantie branche, vanuit Ede de 7e editie van de Insurance Cycle Tour.
Lees verder
Dirkzwager luidt zomer in met VNAB beursborrel op 4 juli
De VNAB beursborrel van maandag 4 juli in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum wordt aangeboden door Dirkzwager. Dit keer om gezamenlijk de zomer in te luiden na een lange tijd van HomeOffice en afwezigheid van events. Tijdens de borrel zal Elline Diedering een kort inhoudelijk programma verzorgen. Zij zal u bijpraten over een actueel thema: bestuurdersaansprakelijkheid en milieuschade.
Lees verder
Medewerkers Adfiz-leden genomineerd voor CFP Financieel Planner van het Jaar
Onlangs werden de genomineerden bekend gemaakt voor de titel CFP Financieel Planner van het Jaar 2023. Onder de genomineerden zijn twee medewerkers van Adfiz-leden. Dit zijn Ron Daniels (Op Heij Verzekeringsgroep, Weert) en Maaike Prins (Esseboom Advies & Financiële Diensten, Oosterhout).
Lees verder
Twee bijzondere benoemingen leden tijdens ALV Adfiz
Tijdens de ALV van woensdag 8 juni zijn twee Adfiz-leden geëerd voor hun jarenlange inzet voor de vereniging. Het gaat om Jaap Meijers (Meijers, Amstelveen) en Sijtze Faber (voorheen eigenaar van Faber Adviseurs, nu onderdeel van de Veldsink Groep, Nijeveen).
Lees verder
KiM: Actualisatie verkenning ov-gebruik 2022-2026
Het gebruik van het openbaar vervoer in Nederland kan in 2023 weer bijna uitkomen op het niveau van voor de coronacrisis in 2019. In een alternatief scenario, waarin sprake is van een forse economische terugslag door de oorlog in Oekraïne èn waarin de kwaliteit van het openbaar vervoer niet langer verbetert, duurt het tot 2025 voordat het niveau van 2019 wordt bereikt.
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716