VACATURE SPECIAL - APRIL
BEKIJK HET AANBOD VAN VACATURES UIT DE BRANCHE
Op deze mooie Goede Vrijdag sturen wij de april editie van de VACATURE SPECIAL met ook dit keer een aantal interessante vacatures uit de branche. Ben je toe aan iets nieuws? Denk dan niet langer na en solliciteer! Wij wensen iedereen een hele mooie Goede Vrijdag en een Vrolijk Pasen.
VACATURE CONTEXT: Technisch schade-expert
Context is een advies- en schade-expertisebureau, voornamelijk op het gebied van bedrijfsschade, technische schade, bouwkundige schade, letselschade en aansprakelijkheidsschade. Wij werken voor verzekeraars, makelaars in assurantiën, advocaten en (veelal industriële) ondernemingen. Daarbij komen wij bij alle soorten ondernemingen over de vloer, van klein tot groot, van familiebedrijf tot beursgenoteerd. Onze hoofdactiviteit is schade-expertise. Daarnaast zetten wij onze ervaring in voor analyse, advies, coördinatie en begeleiding van (de risico’s van) schades en claims binnen en buiten Nederland. Internationale opdrachten voeren wij uit in samenwerking met collega’s die zich hebben verenigd in ons netwerk Context International.
Lees verder
VACATURE CED: Schaderegisseur (32-40 uur)
Je gezondheid, een fijn thuis, de continuïteit van je onderneming, de mogelijkheid om te kunnen gaan en staan waar je wilt. Bij CED begrijpen we wat voor mensen en bedrijven van waarde is. Want achter elke schade zit een betekenisvol verhaal. Wat wij doen is zo tof en wij hebben het razend druk! Daarom gaan wij ons team in Capelle a/d IJssel uitbreiden met een (ervaren) Schaderegisseur.
Lees verder
VACATURE TOP EXPERTISE: Bouwkundig en/of Werktuigbouwkundig schade-expert
TOP Expertise BV is een onafhankelijk expertisebureau, gespecialiseerd in het regelen van technische schades en het uitvoeren van inspecties. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Rotterdam en Zwolle, maar werkzaam in heel Nederland. Onze experts zijn gespecialiseerd in de behandeling van al dan niet 'complexe' schadegevallen in de bouw, civiele techniek en installatietechniek.
Lees verder
VACATURE CED: Letselschadebehandelaar (24-40 uur)
Bij CED Vitality beheersen wij alle aspecten van het letselvak. Dit doen wij door samen met circa 60 collega’s elke dag opnieuw klaar te staan voor onze opdrachtgevers én de mensen met letselschade. Naast een medisch adviesteam en letselschade experts hebben wij een team dat de integrale dossierbehandeling voor zijn rekening neemt. Voor dit team, categorie middelzwaar letsel, zoeken wij nieuwe collega’s.
Lees verder
VACATURE MCLARENS: Medewerker klantontwikkeling en relatiebeheer
McLarens is al meer dan vijfentwintig jaar als expertisebureau actief in onderzoek naar en de behandeling van schadegevallen op technisch- en aansprakelijkheidsgebied in binnen- en buitenland. Onze experts werken vanuit vier kantoren in Utrecht, Schiphol, Rotterdam en Eindhoven.
Lees verder
VACATURE AEGON: (Bouwkundig) schade-expert
De afdeling Claims, is een nieuw opgerichte afdeling, waarin de integrale verantwoordelijkheid voor claims management is georganiseerd. Dit betreft o.a.: schadebehandeling, contact met klanten en adviseurs, expertisedienst en het schadeherstelnetwerk. Primaire mindset voor de afdeling is operational excellence, ofwel: efficiënt & beheerst proces en tevreden klanten en adviseurs. Dat betekent naast het behandelen van schades en het beheersen van de schadelast een belangrijke taak om de efficiëntie te verbeteren.
Lees verder
VACATURE MCLARENS: Elektrotechnisch / Werktuigbouwkundig schade-expert
Het achterhalen van de toedracht en de omvang van een schade is niet altijd eenvoudig. Wij zijn McLarens BV, schade-expertisebureau en hebben ons vak ervan gemaakt om hierin duidelijkheid te scheppen. Wij zijn in Nederland al meer dan vijfentwintig jaar toonaangevend als expertisebureau in binnen- en buitenland. Met name bouwkunde, civiele techniek, werktuigbouwkunde, milieukunde, chemie, agrarisch en juridisch zijn speerpunten in onze expertise. Onze experts werken vanuit vier kantoren in Utrecht, Schiphol, Rotterdam en Eindhoven en behandelen met name schadegevallen in Nederland maar ook wereldwijd
Lees verder
VACATURE MCLARENS: Personenschade-expert
Complexe zaken vragen om deskundige personenschade-experts, die niet alleen de weg weten in verzekeringsland, maar ook een schat aan kennis en ervaring op juridisch en medisch gebied bezitten. Wij zijn in augustus 2020 met ons team gestart en groeiende. En hoe!
Lees verder
VACATURE SCUA: Technisch schade-expert
SCUA (Scandinavian Underwriters Agency) Rotterdam is opgericht in maart 1910 als Norwegian Underwriters Agency en is sinds die tijd dienstverlener in de maritieme verzekeringsbranche en gevestigd te Rotterdam. SCUA levert hoofdzakelijk namens de Scandinavische H&M en P&I verzekeraars, de lokale correspondentie, schade behandeling en expertise in alle facetten van mogelijke scheepvaart- en transport ongevallen.
Lees verder
VACATURE MCLARENS: Aankomend schade-expert | 32/40 uur per week
Werken in de verzekeringsbranche wordt vaak gezien als saai, deze vacature is dat bepaald niet.
Lees verder
VACATURE MCLARENS: Ervaren property expert
McLarens is al meer dan vijfentwintig jaar als expertisebureau actief in onderzoek naar en de behandeling van schadegevallen op technisch- en aansprakelijkheidsgebied in binnen- en buitenland. Onze experts werken vanuit vier kantoren in Utrecht, Schiphol, Rotterdam en Eindhoven. Als onderdeel van McLarens (www.mclarens.com) zijn wij in staat internationaal te opereren en zijn wij actief op vele vlakken.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716