Nieuwsoverzicht week 14
Janna Schenk nieuwe directeur Financiële Planning voor Ecclesia EBC
Directeur Financiële Planning Marcel van Leeuwen neemt afscheid en geeft het stokje over aan Janna Schenk. Een gesprek over de veranderende wereld van pensioen, duurzame inzetbaarheid en het belang financieel welzijn. “Er zijn heel veel factoren die een propositie als Financieel Fit en Vitaal misschien niet vanuit wetgeving noodzakelijk maken, maar wel vanuit de maatschappelijke realiteit.”
Lees verder
Strategisch partnership tussen Proud Experts en Söderberg & Partners
Söderberg & Partners verwerft een strategisch belang in het in Nijmegen gevestigde Proud Experts, die marktleider in Nederland is in managed outsourcingsdiensten voor financials.
Lees verder
Woningbranden in 2021 eisen 31 slachtoffers
In de eerste drie maanden van dit jaar hebben er 9 fatale woningbranden in ons land plaatsgevonden, waarbij 10 dodelijke slachtoffers waren te betreuren. In heel 2021 hebben er 27 branden in woningen gewoed met in totaal 31 slachtoffers.
Lees verder
Willens & Weetjes: heeft de auto van een diplomaat een verzekering nodig
Waarschijnlijk heeft u wel eens een auto gezien met een CD-kenteken en heeft u gehoord dat een diplomaat onschendbaar is. Mag hij dan alles doen en zich misdragen? En hoeft hij zich niet te verzekeren?
Lees verder
NN Group verlengt contract met succesvol NN Running Team tot 2025
In 2017 lanceerden NN Group, Nike en Global Sports Communication het NN Running Team, het eerste professionele hardloopteam ter wereld. NN verheugd te kunnen aankondigen dat het partnerschap is verlengd tot 2025.
Lees verder
Global Access Congres op 23 juni in Londen
Kunnen verzekeraars de uitdaging van grote wereldwijde crises aan? Neem op 23 juni in Londen deel aan het eerste congres van Global Access Lawyers, waar Kennedy Van der Laan deel van uitmaakt.
Lees verder
Definitieve goedkeuring van toezichthouders voor verkoop NN IP
NN Group maakt vandaag bekend dat de noodzakelijke goedkeuringen van alle relevante toezichthouders zijn ontvangen met betrekking tot de voorgenomen verkoop van haar vermogensbeheerder NN Investment Partners (NN IP) aan Goldman Sachs Group, Inc. De voorgenomen verkoop werd op 19 augustus 2021 aangekondigd.
Lees verder
SEMINAR: Een nieuw toekomstperspectief voor naasten
Op 7 juli 2022 organiseert Stichting Jij staat in het zonnetje - Letselverhalen een landelijke bijeenkomst voor de naasten van mensen met NAH-niet aangeboren hersenletsel én voor letselschadeprofessionals.
Lees verder
Zorgen om veiligheids- en milieurisico's van in beslag genomen megajachten
In beslag genomen maritieme activa kunnen een aanzienlijk risico vormen voor havens, havensteden en jachthavens als er geen verplichting bestaat om ervoor te zorgen dat megajachten die op grond van sanctieregels worden vastgehouden, goed worden onderhouden, veilig worden gemaakt of buiten bedrijf worden gesteld.
Lees verder
Product recall van Ferrero chocolade in meerdere Europese landen
Meerdere gezondheidsorganisaties binnen Europa, waaronder het Belgische Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen (FAVV), roept op om vijf chocoladeproducten van het merk Ferrero niet meer te consumeren. De producten worden gelinkt aan een salmonella-uitbraak in verschillende Europese landen.
Lees verder
Eerste 800 miljoen euro uitgekeerd voor crisisherstel
De Europese Commissie heeft deze week 800 miljoen euro uitgekeerd in het kader van NextGenerationEU. Dit is het tijdelijke instrument om het herstel van Europa te financieren zodat de Europese economie groener, digitaler en veerkrachtiger uit de pandemie komt.
Lees verder
VACATURE CED: Schaderegisseur (32-40 uur)
Je gezondheid, een fijn thuis, de continuïteit van je onderneming, de mogelijkheid om te kunnen gaan en staan waar je wilt. Bij CED begrijpen we wat voor mensen en bedrijven van waarde is. Want achter elke schade zit een betekenisvol verhaal. Wat wij doen is zo tof en wij hebben het razend druk! Daarom gaan wij ons team in Capelle a/d IJssel uitbreiden met een (ervaren) Schaderegisseur.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716