Nieuwsbrief week 14
Verbond van Verzekeraars organiseert Schademiddag 'Samen sterker'
Op donderdag 16 juni organiseert het Verbond van Verzekeraars de Schademiddag voor leden en niet-leden. Zorg dat je er (weer) bij bent; in één middag bij op actuele marktvraagstukken en de ontmoetingsplek voor schadeprofessionals.
Lees verder
Hoe bewijs je fraude bij verzekeringszaken?
U weet als geen ander dat bij een (verzekerings)fraudezaak de kwaliteit van het bewijsmateriaal doorslaggevend is voor het wel/niet slagen van deze zaak. Maar wat is dan noodzakelijk (en van doorslaggevende waarde) bij de bewijsvoering en afhandeling van een zaak? U leert het in de cursus Verzekeringsfraude en bewijs van Studiecentrum Kerckebosch.
Lees verder
Crawford & Company® neemt Schaderegelingsburo R.P. van Dijk B.V over
Crawford & Company® ‘s werelds grootste beursgenoteerde onafhankelijke aanbieder van schadebeheer- en outsourcingoplossingen aan verzekeraars, makelaars en bedrijven, heeft vandaag de aankoop aangekondigd van activa van Schaderegelingsburo R.P. van Dijk B.V., een schaderegelingsbureau, actief op het gebied van letsel- en overlijdensschade, gevestigd in De Meern en actief door heel Nederland.
Lees verder
Anker Insurance Company treedt toe tot De Goudse
Nicheverzekeraar Anker Insurance Company treedt toe tot De Goudse Verzekeringen. Het familiebedrijf uit Gouda participeert sinds 2019 in Anker Insurance Company met een aandeel van 30%. Dat aandeel is per 1 april 2022 uitgebreid tot 100%. Anker Insurance Company heeft een premievolume van € 32 mln.
Lees verder
Allianz Partners nieuwe aanbieder van reisverzekeringen Revolut klanten
Revolut, de wereldwijde financiële super-app met meer dan 18 miljoen klanten over de hele wereld, heeft Allianz Partners, een toonaangevend bedrijf in B2B2C-verzekeringen en -bijstandsdiensten, aangesteld als haar nieuwe wereldwijde aanbieder van reisverzekeringen.
Lees verder
Regiomanagers Alex Bor en Oscar Fransen versterken Polygon Nederland
Per februari van dit jaar is de serviceline brand- en waterschades van Polygon versterkt met de komst van regiomanagers Alex Bor en Oscar Fransen.
Lees verder
JBL&G kiest Den Haag voor vijfde vestiging
Letselschadebureau JBL&G breidt uit naar Den Haag. Deze week opent een vijfde kantoor in de residentie, naast het hoofdkantoor in Amsterdam en de vestigingen in Groningen, Rotterdam en Deventer.
Lees verder
Fred Treur COO bij TVM verzekeringen
Fred Treur treedt per 1 mei in dienst als COO van TVM verzekeringen. Philip Venema gaf sinds 2019 op ad interim-basis leiding aan het organisatiegebied van de COO. Venema blijft binnen TVM verzekeringen werkzaam als programmadirecteur.
Lees verder
NN moet schade van bedorven sojabonen betalen
Vervoer over zee van sojabonen van Brazilië naar Finland, waar schade door beschimmeling wordt vastgesteld. Onzeker voorval? Eigen gebrek? Vergoeding van kosten van bereddingsmaatregelen.
Lees verder
AutoScout24 neemt portals LeaseTrader en LeaseVergelijker over
Het Duitse LeasingMarkt, onderdeel van AutoScout24, neemt de Nederlandse portals LeaseTrader en LeaseVergelijker over. De snelgroeiende portals zijn in Nederland marktleider op het gebied van zakelijke- en privatelease aanbiedingen, voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s.
Lees verder
VACATURE TOP EXPERTISE: Bouwkundig en/of Werktuigbouwkundig schade-expert
TOP Expertise BV is een onafhankelijk expertisebureau, gespecialiseerd in het regelen van technische schades en het uitvoeren van inspecties. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Rotterdam en Zwolle, maar werkzaam in heel Nederland. Onze experts zijn gespecialiseerd in de behandeling van al dan niet 'complexe' schadegevallen in de bouw, civiele techniek en installatietechniek.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716